Fotókon Bálint gazda temetése: egy tömeg búcsúzott hófehér virágokkal az ország kedvenc kertészétől

Startlap - Startlap
Bálint György a Fiumei úti sírkert árnyas fái alatt fog pihenni. Bulvárösszefoglaló.

Fotókon Bálint gazda temetése: egy tömeg búcsúzott hófehér virágokkal az ország kedvenc kertészétől

Több százan, rokonok, barátok, ismerősök, közéleti szereplők és politikusok, és azok, akik csak szimplán szerették és tisztelték Bálint Györgyöt, együtt vettek végső búcsút tőle a Fiumei sírkertben. A szertartásra fehér virágokkal érkeztek az emberek, amelyekkel beterítették a 101. születésnapja előtt nem sokkal, június 21-én koronavírus-fertőzésben elhunyt Prima Primissima-díjas kertészmérnök, újságíró, volt országgyűlési képviselő ravatalát. Fotók és további részletek itt.

Majka beszólt Palkovics Lászlónak

Egy Facebook-videóban fakadt ki Majka, miután Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Világgazdaságnak adott interjújában kifejtette: esélyes, hogy augusztus közepétől sem enyhítenek az 500 főnél nagyobb tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozásokon. Ez ugyebár a zenei rendezvények sorsát is megpecsételheti. Majoros Péter nem tartja korrektnek a bejelentést, és kettős mércét emleget. Ha kíváncsi vagy a véleményére, akkor itt folytasd az olvasást.

Pécsi Ildikó először szólalt meg férje halála óta: “Nem tudom, hogyan élek így tovább”

A család és a barátok is igyekeznek segíteni, de Pécsi Ildikó teljesen összetört férje, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajos távozása óta.  Ebben a cikkben a művésznőn túl Péterfi Csaba, Pécsi egykori tanítványa és támasza nyilatkozik arról, hogyan telnek most a napjaik.

Sebestyén Balázs véletlenül 32 ezer forintos számlát hagyott egy benzinkúton, és elhajtott

Fotó: MTI/ Mohai Balázs

A rádiós otthonában délután kopogtattak a benzinkút alkalmazottai, így végül nem lett nagyobb baj a dologból, amit egyébként Sebestyén Balázs 11 éves fia okozott. A teljes történetet ebben a cikkben meséli el Sebestyén.

Tíz év után visszatér a Mátyás térre a Barátok közt egyik régi szereplője

A sok évvel ezelőtt távozott színész csak egy rövid időre bukkan fel újra. Erre a linkre kattintva kiderül, kiről van szó, és megnézhetsz egy részletet a vele felvett jelenetből.

Voksán Virág 4 hónapja szülte meg második gyermekét, de máris elmehetne fehérneműmodellnek

A 37 éves DJ a hétvégén olyan medencés fotókat posztolt, amiket fiatal lányok is megirigyelhetnének. Íme.

Stohl Luca meztelen szelfit posztolt, de mégsem mutatott túl sokat

Stohl András lánya semmit, vagy legalábbis felül semmit sem visel a fényképen, de egy jó öreg trükkhöz folyamodott, így a művészkedős hangulatú képen hiába pucér, mégis nagyon visszafogott a végeredmény. A fotót itt tudod nézegetni.

Ők Bujtor István gyerekei, Anna és Balázs

A XI. Bujtor István Filmfesztivál minden eddiginél merészebb programra vállalkozott, a Bujtor István-díjért versengő filmek között még egy Oscar-díjas rendező alkotása is feltűnik, a filmeken túl pedig számos lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők. Lesznek koncertek, kajálós események, felvonulás, színház és hasonlók. Az alábbi cikkben részletes beszámolót kapsz a közelgő rendezvényről, továbbá ennek apropóján megismerheted a 2009-ben elhunyt színművész, filmrendező gyermekeit.

Naya Rivera édesanyja felkereste lánya halálának helyszínét

A július 9-én eltűnt amerikai színésznő anyukájáról, Yolandáról fényképeket készítettek a Piru-tónál, ahol gyermeke fulladásos halált halt. A fotókat itt tudod megnézni.

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Naya Rivera számára az igazi ismertséget a Glee című zenés sorozat hozta meg. A sors kegyetlen fintorának tűnhet, hogy a széria két másik fiatal szereplője, Mark Salling és Cory Monteith is a 33 éves Riverához hasonlóan váratlan és tragikus módon hunyt el. Minderről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Az orvosok nem tudják, mi lehet a baja, de VV Béci már járni is alig bír

A Való Világ negyedik szériájában megismert, azóta Young G néven fuó rapper ebben a cikkben durva fájdalmairól számol be. Béci hiába járt orvosról orvosra, senkinek sem sikerült felderítenie a probléma forrását, ő pedig már olyan rossz állapotban van, hogy reggelente gyakran csak mankóval tud kikelni az ágyából.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt