Fotókon a budapesti benzikúton történt horrorbaleset

Startlap - Startlap
Tíz hónapos kislányát verte halálra egy nő Kunmadarason. A Magyar Turisztikai Ügynökség kötelezte a pályázat nyerteseit, hogy óriásplakáton hálálkodjanak a támogatásért. Brutális módon végzett anyjával a mohácsi gyilkos. Hírösszefoglaló.

Olyan erővel rohant bele az M3-as melletti benzinkútba, hogy kidöntötte az oszlopot – megrázó képek

Az M3-as autópálya budapesti szakaszán egy benzinkútba száguldott bele egy személyautó, amelynek következtében kidőlt a kútoszlop, és teljesen összeroncsolódott az autó. A jármű vezetője nagyon komoly sérüléseket szenvedett. A baleset után készült fotókat erre a linkre kattintva érheted el.

Tíz hónapos kislányát verte halálra egy nő Kunmadarason

A borzalmas esetről itt olvashatod el a jelenleg elérhető információkat.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kötelezte a pályázat nyerteseit, hogy óriásplakáton hálálkodjanak a milliárdos támogatásért

Még a plakát legfőbb mondatát is betűre pontosan meghatározta a Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatója, amely milliárdos szállodafejlesztési támogatások nyerteseinek szól, méghozzá arról, hogy – az elnyert összeg mértékének függvényében – kissebb, illetve nagyobb táblákon miként kell lelkes köszönetet mondani a pénzért.

MTVA/Bizományosi: Róka László

Külön érdekessége az ügynek, hogy nem akárkik szerepeltek jól a pályázaton. Hogyan is kell kinéznie ezeknek a bizonyos plakátoknak, és kik nyertek támogatást? A kérdésekre a válaszokat itt éred el.

Brutális módon végzett anyjával a mohácsi gyilkos

Kedd éjjel találták meg Mohácson a 76 éves nő holttestét, akinek megölését beismerte saját fia, F. Péter. A férfit egy pécsi panzióban fogtak el egy nappal később. Erre a linkre kattintva megismerheted a gyilkosság hátborzongató részleteit.

Soros György bejelentette, hogy megnöveli a CEU pénzügyi alapjait

Pénteken Soros György levélben biztosította a CEU-t, hogy a zavartalan működése érdekében a “a Nyílt Társadalom Alapítvány meg kívánja növelni az egyetem pénzügyi alapját”.  A levél szövegét – amelyben Soros Orbán Viktor is emlegeti, és többeknek köszönetet mondebből a cikkből ismerheted meg.

Keresik a rendőrök a férfit, aki minden előzmény nélkül felrúgott egy nőt az Örsön

Még július végén egy fiatal férfi a budapesti Örs vezér terén teljesen váratlanul belerúgott egy számára ismeretlen nőbeEbben a cikkben egy biztonsági kamerás felvételt, plusz személyleírást találsz az elkövetőről, valamint megtudhatod, milyen sérüléseket szenvedett az áldozat.

Kegyetlen magyar állatkínzók haragították magukra Angliát

Jókora felháborodást váltott ki az angolok körében egy magyar pár ügye, akiknek amerikai bulldogjuk halálra kínzásáért kellett bíróság elé állnia. Az állat gazdái – akik indoklást is adtak tettükre – kifejezetten enyhe büntetésben részesültek. Ide kattintva kiderül, hogyan döntött sorsukról a bíróság, továbbá az is, miként végeztek a kutyával.

Berki Krisztián végre elárulta, miből finanszírozná az ingyenes BKV-t

Forrás: Facebook/ Krisztian Berki #aberki

A budapesti főpolgármesterségért harcoló Berki Krisztián pár nappal ezelőtt kihirdetett programjában ingyenes tömegközlekedést ígért. Most azt is elárulta, milyen forrásból valósítaná meg mindezt. A következő cikkben ezen kívül a Kárász Róbert jótékonysági alapítványával kapcsolatos terveiről, valamint a mozgáskorlátozott autósokat érintő ötleteiről is szót ejtenek.

Döbbenetes fordulat a Kenderesi-botrányban

Miután Wladár Sándornak lehetősége nyílt betekinteni a koreai rendőrség jegyzőkönyvébe, a Magyar Úszó Szövetség elnöke egy egészen elképesztő információról számolt be az InfoRádióban Kenderesi Tamás ügyével kapcsolatban, akit Dél-Koreában a vizes vb idején szexuális zaklatással vádoltak meg. A folytatásért ezt a cikket olvasd el.

Öt hazai egyetem van a világ legjobbjai között 

Elkészült az Academic Ranking of World Universities friss listája, amelybe 1800 felsőoktatási intézményből válogatták ki a legjobb ezret, és ezeket négy kategóriában rangsorolták. A legjobbak közé öt magyar felsőoktatási intézménynek sikerült bejutnia.

Ez is érdekelhet

képcím

Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte a...

képcím

18 ember sérült meg az M7-esen: helyszíni videó a mentésről

képcím

Több tucat autó karambolozott a ködben az M7-esen