Fordulat a fideszes Simonka ügyében: vallottak a társai

Startlap - Startlap
A Fidesz Békés megyei országgyűlési képviselője most már nem lehet nyugodt. Esti hírösszefoglaló.

Nagy bajban van Simonka: vallottak a vádlott-társai

Csütörtökön folytatódott a per, amelyben úgy néz ki, még a sokad rendű szereplőknek is százmilliós csalásokhoz lehet köze. Az első rendű vádlott pedig az a fideszes Simonka György, akire az ügyészség 850 milliós vagyonelkobzást kért.  Az ügyben mára elég komoly fordulat állt be, a váratlan részletekért csak egyet kell kattintani.

Gyurcsány: Apám imádta a nácikról szóló dokumentumfilmeket. És lendítette karját

Gyurcsány Ferenc csütörtökön Facebook-posztban reagált Pokorni Zoltán beszédére. A DK elnöke olyan meglepő történetet adott elő édesapjáról, amilyet még soha nem hallott a magyar közvélemény a politikustól. Ide kattintva lehet mindezen elcsodálkozni.

Egy magyar nő azért jött haza Kanadából, mert ott szerinte óvodások tömegeit viszik hormonkezelésre

Bármilyen hihetetlennek is hangzik, mindezt a HírTV műsorában mondta el a felháborodott négygyermekes anya. A nő meglepő állításai itt nem értek véget, még fokozni is tudta azokat.

Megszólalt a Kúria elnöke a raboknak járó kártalanítások ügyében

Az InfoRádióban Darák Péter reagált az utóbbi idők nagy vihart kavart ügyeire, egyebek között Orbán Viktor által is szóvá tett gyöngyöspatai kártalanításra, illetve a kormánypárti sajtóban „börtönbizniszként” emlegetett perekre. Ha kíváncsi vagy a szavaira, akkor csak ide kell kattintanod.

Borkai trófeát érő, gyanús vadászatáról ír a Magyar Narancs

Fotó: 24.hu/Marjai János

A lap szerint ingyen vadászott 2016-ban Borkai Zsolt a Békés megyei Vésztői Vadásztársaság területén, amikor is olyan őzbakot sikerült kilőnie, melynek vadászkörökben is csodájára jártak. Ha ez így van, akkor a szexbotrányba és korrupciós ügyekbe keveredett volt győri polgármester újabb gonddal tetézte eddigi ügyeit. Az, hogy az ingyen vadászat mekkora problémát is jelenthet, innen tudható meg. 

Karácsony Gergely: Ebből csattanás lesz

Szűk száz napja Budapest főpolgármestere, ennek alkalmából kérdezte Karácsony Gergelyt arról a 24.hu, hogy ellenzéki vezetőként mit tudott elérni eddig. A válaszait itt olvashatod te is.

Az EP erősebb lépéseket akar Magyarország ellen

A 24.hu megszerezte az Európai Néppárt szavazólistáját, amelyen azok az ajánlások szerepelnek, hogy a frakció milyen döntéseket javasol a képviselőknek a plenáris ülésen. A részleteket ez az írás fejti ki teljes egészében, és végül az is kiderül, az Európai Parlament miként is szavazott a javaslatról. 

Hiába félti az egész világ az esőerdőket, a brazilok úgy irtják, mintha az életük múlna mindezen

A Brazil Űrkutatási Intézet adatai szerint tavaly minden eddiginél jobban rákapcsoltak a Föld tüdejét jelképező erdőség pusztítására. Furcsa módon ez pont egybe esett az új elnök, Jair Bolsonaro hivatalba lépésével. A környezetvédelem egyik legelkeserítőbb sztoriján errefelé lehet megdöbbenni. 

Időjárás: nagyon durva évtized vár ránk

Az extrém időjárás súlyos velejárói már most jól láthatóak. Ausztráliában például 2019 volt a legmelegebb, legszárazabb év, ami tele volt bozóttüzekkel. De mindezek nem maradtak abba, hiszen 2020-ból alig két hét telt el, de a világ beleborzadt a távoli földrészen történt pusztításba. Arról, mi is vár ránk az elkövetkező 10 évben, illetve mindez mennyire lehet elkeserítő, azt ebből a cikkből tudhatjuk meg. 

 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Vágó István búcsúztatása: az ATV élőben közvetíti

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel