Fitneszlabdával ölte meg egy aneszteziológus a lányát és a feleségét

Startlap - Startlap
Azért kellett meghalniuk, mert az asszony nem volt hajlandó elválni férjétől.

Egy szén-monoxiddal megtöltött fitneszlabda segítségével ölte meg 16 éves lányát és feleségét egy hongkongi aneszteziológus – számolt be a BBC.

Az ügyész szerint Khaw Kim-sun felesége autójának csomagtartójába tette a labdát, ami szivárogni kezdett, és a gáz megölte a két nőt. Az eset, amely megdöbbentette a rendőrséget is, még 2015-ben történt, az áldozatokra a bezárt gépkocsiban találtak rá, és velük együtt a leeresztett fitneszlabdára is.

 

A boncolás során kimutatták, hogy a feleség és a lány halálát szén-monoxid mérgezés okozta. Az ügyészek szerint Khaw Kim-sun azért ölte meg feleségét, mert viszonya volt egy másik nővel, a felesége azonban nem volt hajlandó a válásra. A lánya feltehetően csak véletlenül halt meg, a férfi a gyilkosság előtt arra utasította a tinit, hogy maradjon otthon és írja meg a házifeladatát.

Szemtanúk látták, ahogy az orvos feltölt két labdát a hongkongi egyetemen, ahol dolgozott. Kollégáinak azt mondta, nyulakat akar ölni a gázzal, később a rendőrségnek viszont már patkányirtásról beszélt, ezzel is elárulva magát.

Ez is érdekelhet

képcím

"Mindörökre összetartozunk" - Bagdy Emőke interjút adott fia...

képcím

Holtan találták meg a szentesi emberölés feltételezett...

képcím

Öt nőt öltek meg Bécsben egy nap alatt - A hét hírei képekben