Fideszes országgyűlési képviselő: „Padlóra kerültem”

Startlap - Startlap
Pócs János megtörtent nyilatkozott, miután a megismételt választáson a jobbikos jelölt 260-szor nagyobb előnnyel nyert, mint októberben.

Pócs János: Padlóra kerültem

Megtörten nyilatkozott a vasárnap megismételt választást követően Pócs János jászberényi fideszes országgyűlési képviselő, miután a térségben a jobbikos Budai Lóránt a korábbi 14 vokshoz képest 3758 szavazattal nyert. Pócs a tanulságot is levonta az eredményből. Nyilatkozatát ebben a cikkben ismertetik.

Szaros füvet legelő állatokhoz hasonlította az ellenzéki szavazókat a szekszárdi fideszes polgármester kabinetfőnöke

Böröcz Máté azóta eltávolította a Facebookról a bejegyzését, de ezen az oldalon megnézheted, hogyan fogalmazta meg ezt a szép párhuzamot. Ahogy azt a hasonlóan erős kommentet is, amely Kapitány Zsolttól, a Tolna Megyei Közgyűlés fideszes képviselőjétől érkezett, aki még annyira sem finomkodott, mint a párttársa.

Tarlós István elárulta, mit vitt magával a régi irodájából

A miniszterelnök tanácsadójává váló volt budapesti főpolgármester részletesen elmesélte, milyen pozitívan éli meg a választás eredményét, és hozzátette, mi az, amit magával vitt a városházáról. Tarlós ezen kívül elismerte, követett el hibákat a kampány során, és erre példát is hozott. A részletekért ide kattints.

A Facebookon háborog a bírság miatt a kétmillióra büntetett román tréleres

A sofőrt még szeptemberben, a 4-es úton állították meg a kisvárdai rendőrök, akik számos szabálytalanságot találtak. A férfi bejegyzését ebben a cikkben találod.

Tippelj, hol gyártják a 2Rule ruháit

Fotó: MTI/Mónus Márton

Elkötelezett szándékunk, hogy a 2Rule-termékek kizárólag Magyarországon készüljenek

– ezt “A magyar sportmárka” címszóval hirdetett 2Rule vezérigazgatója mondta a cégről, amely a hazai ruházati és textilipar zálogának indult. De csak indult. Folytatás itt.

Fekete-Győr András nem szeretné, ha a büntetett előéletű Czeglédy Csaba cége világítaná át az önkormányzatokat

A Momentum elnöke az ATV-ben nyilatkozott a DK-val kipattant vitáról, valamint arról, miért nem az RMDSZ-t, hanem a román liberális pártot támogatja a pártja az elnökválasztáson. Szavaiból kiderült: Czeglédy és a momentumosok ellentétest dolgokat állítanak a helyzetről. A beszélgetést itt összefoglalták neked, illetve videón is megnézheted.

Megszűnik a magyar Playboy, nem fogod kitalálni, melyik laphoz igazol a szerkesztő

Nem csak ennek a lapnak inthetünk búcsút. Részletek itt.

Csehországban már a Rossmannban és a dm-ben is kaphatók csomagolásmentes samponok és tusfürdők

Hogyan oldják meg a csomagolásmentességet a nagy drogériák? Milyen környezeti hatást várnak a fejlesztéstől? Mi a helyzet a hazai nagy drogériáknál? Innen kiderül.

Nézd meg, milyen cuki féléves mentett vadmacskákat enged vissza a szabadba Balatonfenyvesnél a Fővárosi Állat- és Növénykert

Fél évvel ezelőtt Keszthelynél bukkantak rá a bajba jutott kismacskákra, akikre azóta az állatkertben vigyáztak, kedden pedig visszatérhetnek a vadonba. Arról, hogyan árvultak el a kismacskák, itt írnak bővebben, egy aranyos kép kíséretében.

Hongkong kormányzója szerint a tüntetők a nép ellenségei, és szigorúbb fellépést ígér

Fotó: Anthony Kwan/Getty Images

Carrie Lam hétfőn azután kommentálta a tüntetéseket, hogy a hongkongi rendőrség éles lőszerrel lőtt egy tüntetőre.  Ha érdekel, miként eszkalálódott a helyzet Hongkongban, mit nyilatkozott a kormányzó, illetve miért zajlanak a tömegdemonstrációk, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Az NVB újraszámolta, és Karácsony Gergely tényleg nyert

képcím

Magyar Péter a Hősök terén: bevezetjük a minimálnyugdíjat,...

képcím

A polgármester-választások eredményei lesznek meg a leghamarabb