Lemondott a Fidesz választókerületi elnöke, aki le akarta fizetni a Kétfarkú jelöltjét

Startlap - Startlap
Lévai István Zoltán párttagságát is megszüntette a Fideszben.

Lemondott választókerületi elnöki tisztségéről Dr. Lévai István Zoltán Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke – áll a Fidesz keddi közleményében. Lévai párttagságát is megszüntette a Fideszben – írja az OS.

A Válasz Online hétfőn számolt be arról, hogy egy hangfelvétel szerint Lévai István Zoltán akár ötmillió forintot is fizetett volna a Kétfarkú Kutya Párt tagjának, Aleva Mártának, hogy induljon ő is a polgármesteri székért jövőre a XVIII. kerületben, ezzel is csökkentve a ma már DK-s Szaniszló Sándor esélyeit. A hangfelvételt maga Aleva készítette, hogy “megérthesse és megmutathassa, miként is zajlanak ezek a piszkos háttéralkuk”.

 

Címlapkép: A Fidesz-KDNP (fent) és az Egységben Magyarországért (lent) választási plakátja Budapesten, a Nagykőrösi úton 2022. március 30-án. Április 3-án tartják az országgyűlési választásokat és a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazást. Elöl a fenti plakáton Lévai István Zoltán, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, alatta Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, képviselőjelölt látható. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

Feljelentették Kósa Lajost - újabb fejezet a korcsolyaszövetségi...

képcím

Rogán Antal szerint a Fidesznek nincs médiája, Magyarországon...

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist