Félmillió jár annak, aki elmondja hol van ez a nő

Már európai elfogatóparancs van érvényben ellene. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-05 19:09

Fotó: Police.hu

Félmilliós vérdíj van egy magyar nő fején, akit még az Interpol is keres

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, és arról is beszélt, mit is kell tenni az ötszázezer forintos nyomravezetői díjért. Ha kíváncsi vagy mit is követett el Szabó Sándorné, amiért nagy erőkkel keresik, akkor csak ide kell kattintanod. 

„Mindenki imádkozott, azt hittük, meghalunk” – magyar utasok nyilatkoztak a rémisztő skóciai repülőútról

Szombaton összeesett négy utas a Ryanair Budapest-Edinburgh járatán, volt, akit újra is kellett éleszteni. Most két magyar is nyilatkozott, megdöbbentő történetükért csak egyet kell kattintanod.

Hátborzongató videón a koronavírus miatt kihalt Vuhan

A koronavírus gócpontjának tartott, Hupej tartomány székhelyén készült felvételeken gyakorlatilag egy kiürült város látható. A videó – ami itt érhető el – attól válik igazán döbbenetessé, ha hozzáfűzzük, hogy egy 11 millió főt számláló, egyébként zsúfolt településről van szó.

Magyarok dolgoznak a karanténba tett hajón

Legalább tíz utasnál mutatták ki a koronavírus fertőzést a Japán partjainál karantén alá helyezett óceánjárón, melyen 3700-an tartózkodnak. Szerdán délutánra már az is kiderült, hány magyar dolgozik jelenleg is a Diamond Princess üdülőhajón, . További részletekről ide kattintva tájékozódhatsz.

Ezt mondták a nagykátai tanárt fenyegető diákok

Fotó: RTL Klub

Az RTL Klub által korábban lehozott videón jól látszik, az egyik diák leköpi és fenyegeti a tanárát, miközben az osztálytársai jól szórakoznak a történteken, és többen is arra biztatják, üsse meg a pedagógust. Ezzel kapcsolatban négy diák ellen indult büntetőeljárás a Nagykátai Rendőrkapitányságon – az ügy legfrissebb történései ebben a cikkben olvashatóak, melyből az is kiderül, volt aki nem vallotta magát bűnösnek. 

Mutatjuk, hol épül a magyar horgászparadicsom

A Tisza-tóhoz látogató horgászok száma évről évre nő, és most az egyik közkedvelt célpont komoly támogatás kap, hogy még jobban fel tudják virágoztatni a pecások körében. Hogy melyik községről  van szó – amely egyébként a hazai pergető horgászat egyik közismert helyszíne – az a kattintás után fog kiderülni.

A 2010-es Orbán Viktor elszámoltatná a 2020-ast

Éppen tíz éve jelentette be a jelenlegi miniszterelnök, hogy a Fidesz újjáépíti az országot. Az Itt az idő címmel tartott 2010-es évértékelőjében Orbán Viktor olyan kijelentéseket tett, melyekkel utólag úgy tűnik igencsak szembe ment a kormánypárt. Az egy évtizeddel ezelőtti mondatokon errefelé lehet elcsodálkozni. 

Hiába perelték ki a Századvég-tanulmányokat, a minisztérium különös módon adta át azokat

A tét az volt, hogy a mindenki megismerhesse, milyen közvélemény-kutatásokat és tanulmányokat készíttetett a Miniszterelnöki Kabinetiroda 6,1 milliárd forintért a Századvéggel. A HVG újságírója és a TASZ által kezdeményezett, számukra pozitívan végződő ügy akkor vett furcsa kanyart, amikor a lap újságírója meg akarta tekinteni a kiperelt, számára DVD-n átadott anyagokat. Az eset meglepő fordulata itt fog kiteljesedni. 

A világ legveszélyesebb madara érkezett Debrecenbe

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Hosszas előkészületeket követően január 30-án sisakos kazuár érkezett a Debreceni Állatkertbe a lengyelországi Łódź városából az Európai Fajmegmentő Program keretében. Ebből a cikkből egyetlen kattintás után kiderül, miért is tartják a legdurvább szárnyasnak 

Februártól bárki kérdezhet a kormányszóvivőtől

Februárban elindul a Kormányinfó plusz, ahol bárki kérdezhet – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerdán a Facebookon. Persze azért mindez nem szemtől szembe megy – a mikéntről innen tudhatunk meg többet.

Mai nap hírei

Amikor a Mikulás a nagyi fülbevalójában cigizik az ovi előtt – nagy ünnepi lebukások

wmn.hu2 órája

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu12 órája

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu13 órája

Sértett hangvételű közleményben válaszol Orbán Viktor Manfred Webernek

168ora.hu15 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu16 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu17 órája

Badacsonyi borász nyerte el az Év Bortermelője címet

agroinform.hu17 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu19 órája