Felismered a magyar kertek legszebb virágait? Kvíz

Startlap - Startlap
Biztosan mindegyiket láttad már, mégsem lesz egyszerű 10-ből 10 pontot gyűjteni. Vasárnap délelőtti bulváros hírösszefoglaló.

Felismered a magyar kertek legszebb virágait? Kvíz

Erre a linkre kattintva tíz fotót mutatunk tíz igazán népszerű, csodaszép virágunkról. Annak ellenére, hogy biztosan mindegyikkel találkoztál már, nem is olyan könnyű felismerni az összeset.

Mém lett a morcosan született babából

A brazil Isabela Pereira de Jesus szüléstől meggyötört vonásait olyan megvető arckifejezésbe rendezte, amit egzisztencialista filozófusok is megirigyelhettek volna. A kislány látványos karriert futott be a közösségi médiában, amelynek okát azonnal megérted, ha megnézed a róla készült első fotót.

Csongrádi Kata: Vár még rám egy nagy szerelem

A 68 esztendős színésznő férje, az EMeRTon-díjas dalszövegíró, S. Nagy István közel 40 év után, 2015-ben hunyt el egy hosszú betegséget követően. Csongrádi Kata azt mondja, udvarlói akadnak bőven, és talán néhai férje is besegít majd neki odafentről. Részletek.

Oláh Ibolya nyerte A Dal 10 milliós fődíját

A Dal 2022 első helyezettje a tehetségkutató előző két szériájához hasonlóan idén sem megy tovább az Eurovíziós Dalfesztiválra, de a közmédia rendesen kárpótolni fogja Oláh Ibolyát, ugyanis nem csak a milliókért ment a verseny. A győztes slágerért és a további részletekért katt ide.

Diana hercegné egy időben két karórát viselt egy kezén: különleges jelentése volt

Jayne Fincher/Getty Images

Az 1997 nyarán elhunyt walesi hercegné a 80-as évek elején gyakran szerepelt két karórával a bal csuklóján: az egyik egy kicsi, finom darab volt, a másik egy nagy, férfi karóra. A különös viselet nem divathóbort volt, a két óra rendkívüli jelentőséget hordozott, amelynek hátterében Diana hírhedt házassági problémái álltak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Előkerült egy 16 évvel ezelőtti fénykép Bálint Antóniáról

Az 1991-es egykori Miss Hungary, aki hét éve saját döntéséből tűnt el a média világából, a kétezres években még javában szerepelt: ennek köszönhető ez a fénykép is, amelyen csinos golfruhában állt modellt.

Március 15: ezek a programok várnak a hosszú hétvégén

Mivel idén az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléknapja egy négynapos hosszú hétvégét jelent, már szombaton elkezdődtek a különféle ünnepi események. Az Országházban átadják a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, a Kossuth téren és azon kívül is számos helyszínen központi rendezvények várhatók, Orbán Viktorral és az ellenzéki politikusokkal is találkozhatunk, illetve országszerte egy csomó ünnepi programot szerveznek. Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a közösségi közlekedés rendje is változik. További információk itt.

Sharon Stone a bizonyíték rá, hogy 60 felett is van élet, nem is akármilyen

Ha azt mondanánk, képzelj el egy őszes szőke, rövid hajú, 64 éves nőt, valószínűleg viszonylag hasonló kép jelenne meg mindannyiunk fejében. Ehhez képest a kilencvenes évek egyik legnagyobb – ha nem a legnagyobb – szexszimbóluma ugyan megfelel a fenti leírásnak, még sincs semmi köze ahhoz, amit mit itt Közép-Európában a 60 év feletti nőkről általában gondolunk. Stone az utóbbi időben többször is címlapra került, és minden alkalommal ízléses, de méretes fityiszt mutatott születési dátumának. Fotók.

5 elképesztően merész kismamaruha, amit sztárok viseltek a vörös szőnyegen

Régen takargatták, manapság azonban éppen kiemelni igyekeznek a divattervezők a várandós anyukák gömbölyödő pocakjait a külön nekik tervezett estélyi ruhákkal. Az alábbi összeállításban érdekes módon pont az amúgy kihívó és megosztó öltözeteiről híres Kim Kardashiannak sikerült a leginkább visszafogottan felöltöznie, Beyonce és Blake Liveli kiugró dekoltázsa, és Rihanna köténynek beillő, csíkokra vagdosott felsője viszont sokaknál súrolni fogja a jó ízlés határait. Végül Kate Hudson megmutatja, hogy csinálják mindezt a hippik. Galéria.

Vérrögöt találtak a 25 éves Hailey Bieber agyában, kórházban kezelték

Steve Granitz/WireImage

“Ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha átéltem” – fogalmazott Stephen Baldwin lánya, akit sztrók-szerű tünetekkel szállítottak kórházba a kaliforniai Palm Springsben. Bővebben.

(Címlapkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Karácsony: A tavasz mindig legyőzi a telet

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi