Fél év telt el Pély Barna válása óta – most megtörte a csendet

'Ez a félév az én félévem volt.'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-22 13:46

Fotó: Facebook

15 év után májusban jelentette be Pély Barna és Galambos Dorina, hogy elválnak. Azóta a zenész nemigen nyilatkozott magánéletéről (bár előtte is igen ritkán), most a Blikknek mégis megtette.

„Szerintem mindenkinek fontos, hogy bizonyos részeket az életében egyedül éljen meg. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy egyfolytában magányos vagy, hanem azt, hogy magadba kell nézned, hogy jó döntéseket hozz. Nem jó, ha mindig befolyásol valami, vagy valaki. Ez a félév az én félévem volt, és nagyon élveztem, hogy mindent egyedül dönthetek el és nem szól bele senki. Persze voltak segítőim. Tanácsadók azért kellenek.”

Az elmúlt időszakot munkával töltötte, új lemezén dolgozik, koncertezik, most marad egy hete a pihenésre a két ünnep között. A szentestén szüleivel lesz, édesanyja főztje miatt ezt kihagyhatatlannak tartja és persze azért, mert tőlük kapta a legtöbbet az életében.

És hogy készen áll-e már egy új kapcsolatra?

„Szerintem nagyképű lenne azt kijelenteni, hogy az ember mikor áll készen egy új kapcsolatra, mert általában ezek azok a nagy pillanatok, amikor kiderül, hogy egyáltalán nem. Így 43 évesen az eddigi tapasztalatom az, hogy a legfontosabb dolog, hogy a saját értékeidet, és értékrendedet szem előtt tartva próbálj megismerni minél több embert, aki veled hasonlóan gondolkozik. Így olyan közösséget választhatsz magad köré, ami illik hozzád. Persze nagyon fontos, hogy hol nőttél fel, hogy honnan jössz, ezért is mentem el pár napja Esztergomba, a Ferences Gimnáziumba, ahol felnőttem. Remekül éreztem magam, és még ajándékot is kaptam a volt tanáraimtól. Bár a legnagyobb ajándék, amit kaphattam bárkitől, az az életem. Úgyhogy ezúton szeretném üzenni mindenkinek, aki eddig részt vett benne, hogy „Boldog Karácsonyt!”