Fekete-Győr börtönnel fenyegeti Polt Pétert

Startlap - Startlap
A Momentum elnöke szerint az újraválasztott legfőbb ügyész egy gengszter. Hírösszefoglaló.

Fekete-Győr gengszternek nevezte Polt Pétert, és börtönnel fenyegeti

A Momentum elnökének kemény véleménye az újraválasztott legfőbb ügyészről itt olvasható.

Számos ellenzéki polgármesternek nem tetszett, de végül Karácsonyék megszavaztaták Tarlós István jelentős összegű végkielégítését 

A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésének első komolyabb vitája alakult ki akörül, hogy Tarlós István megkapja-e az extravégkielégítést. A javaslatot végül megszavazták, de ez nem tetszett mindenkinek. Minderről bővebben erre a linkre kattintva olvashatsz.

Egy elírás miatt a Fidesz saját képviselője győzelmét semmisíttette meg 

A kormánypárti Csillagné Szánthó Polixénia szekszárdi győzelmét sikerült eltörölni egy fideszesbeadvány nyomán, amellyel eredetileg a település egy másik választókerületének ellenzéki nyertesét támadták. Azonban egy számjegyet elvétettek, és ez a hiba a Pécsi Ítélőtáblának sem tűnt fel. Csillagné választókerületben tehát november 10-én meg kell ismételni a választást. Hogyan történhetett meg az események ezen abszurd sora? Ebből a cikkből kiderül.

Megint bedrogozva vezetett a nő, aki három éve kokain hatása alatt halálra gázolt egy idős bácsit, majd elhajtott megcsináltatni a műkörmét

A 27 éves, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló T. Klára Petra korábbi és a mostani esetéről itt írnak részletesen.

Ez az erő áll Karácsony Gergely mögött

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ez az erő sokkal erősebb annál, mint bármelyik politikus gondolná

– fogalmazott Karácsony Gergely az Euronews Global Conversation című műsorában, amikor elárulta, miért az önkormányzati választáson sikerült legyőzni a Fideszt. Az új fővárosi főpolgármester arról is beszélt, milyen tanácsokat kapott Ekram Imamoglu ellenzéki isztambuli városvezetőtől, aki Erdogan emerével versengett a főpolgármesterségért. Ha érdekel, miket mondott Karácsony, akkor ezt a cikket olvasd el.

Videón, ahogy az anyósmaróti hitoktató erőszakkal kirángatja a padból a diákját

Komoly indulatokat váltott ki az interneten terjedő videó, amelyen az aranyosmaróti műszaki szakközépiskolájának hitoktatójaerővelkiráncigálja a padból az egyik diákot, aztán kitessékeli az óráról. Az ügyre a tanár is reagált. További részletek és videó itt.

Mutatjuk, mikor kerül a patikákba az influenza elleni vakcina – az egészségügyi államtitkár szerint most kell oltatni

A folytatásért ide kattints.

Karácsony Gergely klímavészhelyzetet hirdetett és antikorrupciós programot indított

Megtartotta első alakuló ülését tartja a Fővárosi Közgyűlés, amelynek során főpolgármester-helyetteseket választottak és döntöttek a fizetésekről, antikorrupciósprogramot fogadtak el, határoztak a Liget-projektről, a Római-partról, a Szent István-szoborról, a rabszolgatörvényről, az egészségügyi ellátásról, a kílmavészhelyzetről, valamint felsorolták a 10 alapértéket, amelyet a város alkotmánytervezetébe is belefoglaltak. A közgyűlés menetéről és eredményeiről itt olvasható egy alapos beszámoló.

Máris megkezdődnek az útlezárások Erdogan csütörtöki érkezése miatt

Fotó: Alessandra Benedetti/Corbis via Getty Images

Már kedden kellemetlen meglepetés érheti a közlekedőket a fővárosban, ugyanis máris változik a forgalmi rend Recep Tayyip Erdoğan csütörtöki látogatása miatt. Ha szeretnéd tudni, miként alakul át a közlekedés a következő napok folyamán, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Karácsony Gergely mögött már ott lobog az EU-s zászló, ami Tarlós István idején mosásban volt

A 2011-ben felszívódott, majd az új fővárosi közgyűlésben előkerültzászló történetét ebben a cikkben ismertetik.

Ez is érdekelhet

képcím

Vitézy arról, hogy Karácsony megtámadta saját győzelmét

képcím

Karácsony megtámadta saját győzelmét

képcím

Vitézy Dávid: Gratulálok Karácsony Gergely főpolgármesternek