Kiemelt Hírek 2020. december 09.

Farm VIP: Sydney van den Bosch látványosan csalt, aztán mindenki előtt Demcsák szemébe hazudott

bubba Kiemelt Hírek 2020. december 09.
A videókon világosan látszik, mit csinált van den Bosch, és Demcsák Zsuzsa direkt többször is, nagyon határozottan rákérdezett. Bulvárösszefoglaló.

Farm VIP: Sydney van den Bosch látványosan csalt, aztán mindenki előtt Demcsák szemébe hazudott

Amikor elindult a műsor, Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán ecsetelte, hogy közösen “meghányták-vetették”, vajon jót fog-e tenni Sydney van den Bosch imidzsének a Farm VIP, és arra jutottak, hogy így majd megismerik azt az arcát, ami az Instagramon nem jön át. Hát, valószínűleg Kárpáti nem arra gondolt, hogy van den Bosch majd Terecskei Ritával karöltve csalni fog, amit videóra vesznek, és aztán Demcsák Zsuzsa határozott kérdésére is letagadják az egészet. Mi történt? Innen megtudhatod.

Lang Györgyi terhes volt Kulka Jánostól

Ritka pillanat, de ezúttal azt kell mondjuk, hogy mindenkinek érdemes megnéznie ezt a videót. A linkre kattintva Till AttilaPropaganda című műsorának új adása látható, amelyben Tilla az otthonában látogatta meg Kulka Jánost. Kulkát hallgatni sztrókja óta eleve különleges élmény, de a lelkesedésünk oka, hogy roppant mély bepillantást nyújtott az életébe. Testvére, Kulka Janina is feltűnik a színen, előkerülnek régi fényképek és emlékek, majd lakást váltunk, már Lang Györgyinél járunk, akit amúgy Kulka tízéves kora óta ismer, és minden hétvégén átmegy hozzá. Fotók itt is felbukkannak, és régi, saját bevallásuk szerint is szenvedélyes, zűrös közös életük titkai.

Ördög Nóráék elfelejtettek szólni, de megnyitott a másik boltjuk

Forrás: YouTube/Családbarát Magyarország

Hazánk egyik legnépszerűbb házaspárja igazából már a nyáron jelezte, hogy egy újabb üzletet nyitnak Akarattyán, de időközben kicsit átalakult a terv.  Nánási és Ördög a családi vlogon számoltak be a nagy hírről, íme.

Tóth Gabi váratlan vallomása a házasságáról: “Jobban meg kellett volna ismernünk egymást”

Az énekesnő legfrissebb bejegyzésében arról írt, hogy túl hamar vállaltak gyermeket Krausz Gáborral. A posztért ide kell kattintani.

A Konyhafőnök VIP: Hujber Ferencet végleg hazaküldte a zsűri az újabb összeomlása után

Hujber  kisétált a konyhából, ami nem először fordult elő, de most kiesés lett a vége. Rácz Jenő elérzékenyülten búcsúzott versenyzőjétől. Erre a linkre kattintva néhány rövid videón nézheted végig, hogyan történt mindez.

Ha egy fokkal vidámabb konyhafőnökös tartalomra vágynál, akkor ezt a felvételt ajánljuk a figyelmedbe, amelyen Rácz Jenő bilincsben, szigetelőszalaggal összekötözött lábbal főz. Palya Bea kicsit kiakadt, Rácz azonban szemmel láthatóan roppant jól szórakozott a feladat során.

Bódi Guszti pizzát szállít házhoz unokájával

A család nem szeretné felélni a megtakarításait. Bódi és az unoka akár 9-10 órát is az utcán töltenek munka közben. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Csepregi Éva kigyógyult a koronavírusból, de még mindig vannak tünetei

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnőt Papp Gergő és Lakatos Márk kapcsolta a Reggeli stúdiójába videótelefonon, hogy a betegségéről beszéljenek. Íme a videó.

Puskás Peti “gátlástalanul nyomta” az Álarcos énekest: nőnek álcázta magát a forgatás közben

Az Álarcos Énekes második évadában egyértelműen Puskás Peti leleplezése okozta a legnagyobb meglepetést, de most kiderült, hogy főleg azért, mert ő aztán Dallos Bogi melltartójától kezdve tényleg mindent bevetett annak érdekében, hogy félrevezesse a többieket. Ha kíváncsi vagy a nagy nőimitáció döbbenetes részleteire, akkor itt folytasd az olvasást.

A TV2 bemutatta a 2021-es Exatlon szereplőit

Az Exatlon Hungary 3. évada hamarosan jelentkezik a Dominikai Köztársaságból. A műsorvezető továbbra is Palik László lesz, a csatorna pedig szorgosan készül a kezdésre, közzétették a Bajnokok és a Kihívók bemutatkozó kisfilmjeit. Bővebben.

Keresés az oldalon