Fantasztikus nemzetközi sikert ért el Radics Gigi: Lady Gagát és Ariana Grandét is megelőzte

Az amerikai közreműködéssel megszületett új száma példátlan népszerűségnek örvend.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-15 12:51

Fotó: YouTube/ Radics Gigi

Blikk számolt be arról, milyen pazar fogadtatásban részesült az USA-ban Radics Gigi új dala, a Moment. Az énekesnő száma a híres Billboard Dance slágerlistán jelenleg a 18. helyen áll, amellyel olyan világsztárokat is maga mögé utasított, mint Lady Gaga vagy Ariana Grande. 

Nehéz felfogni, hogy az én dalom egy listán szerepel olyan világsztárok slágereivel, akiket szakmailag tisztelek, nem mellesleg rajongok is értük. Hihetetlen, hogy az én zeném csak kúszik felfelé, a legendás énekesnők pedig utánam következnek. Nem is tudom elmondani, milyen érzés. Kíváncsi vagyok, meddig jutunk, remélem, sikerül még néhány helyet javítani, bár ez így is mesés eredmény.

– fejtette ki Radics. Az X-Faktor mentora az AC Newsnak elmondta: a rangsor az amerikai DJ-k lejátszásai és a letöltések alapján alakul. Hozzátette: hamarosan a tengerentúlra utazik családjával, ahol többek között a dal megalkotásában közreműködő amerikai szakemberekkel is találkozik.

Elsősorban pihenni megyünk a családommal és barátokkal, mivel nagyon húzós volt a tavalyi év, tényleg mindenkire ráfér már. Persze nagyon várjuk, hogy a Moment jó helyezése mit hoz, hiszen fogunk találkozni azokkal a zenészekkel és producerekkel, akik egyengetik a dal útját.(…) Szerencsére van már egy olyan fix kapcsolatrendszerünk Amerikában, amire számíthatok a jövőben. Ők helyiek, ezért ismerik az amerikai piacot, tudják, hogyan kell promotálni, elindítani egy dalt. A Moment is ennek az eredménye lett, így kerülhetett egy helyi kiadóhoz és ezen keresztül az összesített slágerlistára. Ezek a kinti zenész barátaim segítettek ennek a dalnak a megszületésében is és nagyon szurkolnak hétről hétre velünk együtt, segítik a dal előrehaladását. 

Mai nap hírei

Vicces mellékhatása van a kínai és orosz vakcináknak: ahol oltani kezdtek velük, ott bukni kezdtek a politikusok

444.hu5 órája

A TV2 megint pofára esett, az RTL Klubnál sírnak a röhögéstől

promotions.hu7 órája

Orbán Viktor: megfontoljuk az egyik enyhítési kérést

demokrata.hu8 órája

Tóth Csaba: 15 év munkáját nem adom át csak úgy másnak

168.hu9 órája

"Utálom, hogy mindig ezt csinálod" - Már semmi nem tartja vissza Korda Györgyöt idegesítő szokásától

life.hu11 órája

Ne reménykedjünk a tavaszban, még visszatér a tél

agroinform.hu13 órája

Gyökeresen át fog alakulni az európai lakosság – Mutatjuk a részleteket

novekedes.hu13 órája

Lehetnek olyanok is, akiknek a Pfizer vakcinája helyett mást kell választaniuk

liner.hu13 órája