Fajtalankodással végződött a honvédiskolában a lekötözős játék

Startlap - Startlap
Egy hatéves balatonszabadi kisfiú telefonos segítséggel mentette meg édesanyja életét, előkerült a Viking Sigyn feketedoboza, doppingolt a világbajnok. Hírösszefoglaló.

Megpróbálták eltussolni, hogy fajtalankodásba fulladt a honvédiskolában a lekötözős “játék”

Egyszerre fejlődhet jellem, erkölcs és fizikum

– hirdeti a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola jelmondata, amelyről egy júniusi cikkben azt írták: a “debreceni példa jól mutatja, hogy nagy szükség és igény van a honvédelmi nevelésre a fiatalok körében”. Az írás megjelenése utáni napon tartott tanévzárón maga Benkő Tibor honvédelmi miniszter szónokolt a “hazafias, elkötelezett fiatalokról”.

A Hvg.hu szerint ekkor már a tanárok, a diákok és a minisztérium is tudhatott róla, hogy az intézmény falai között a fiatalkorú diákok lekötözős “játéka” szexuális abúzusba fulladt. Ebből a cikkből megtudhatod, pontosan mit is csinálhattak a diákok, hogyan fajulhatott ide a furcsa játék, miként reagáltak az illetékesek az ügyre, illetve hogy próbálhatták eltussolni a történteket.

Egy hősies hatéves balatonszabadi kisfiú telefonos segítséggel mentette meg édesanyja életét

Talpraesett hatéves gyermekének, valamint a 112 segélyhívó operátorának, illetve a készenléti szervek gyors együttműködésének köszönheti az életét egy balatonszabadi édesanya. 

“Istenem! Egy hajó!” – előkerült a Viking Sigyn feketedoboza

Fotó: MTI/Cseke Csilla

A sajtó értesülései szerint előkerült a Hableány sétahajót elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó feketedoboza, rajta perdöntő bizonyítékokkal. Többek között hallani az ütközés idején zajló párbeszédeket, amelyből több részletet találsz a következő cikkben, valamint a balesethez vezető egyéb, súlyos körülmény is bizonyítást nyerhet a feketedoboz által.

Fennakadt a doppingvizsgálaton a világbajnok magyar kajakos

Nem ment át a doppingteszten egy világ- és Európa-bajnok kajakosunk, akinek személyét, illetve az ügyről elérhető további információkat az alábbi cikkben találod.

Gyanútlanul kertészkedett a baranyai nő, amikor hirtelen lábon lőtték

Éppen a ház mellett tevékenykedett a Baranya megyei Átán egy asszony, amikor lövést hallott, majd szinte rögtön éles, égető fájdalmat érzett a lábában, ahogy eltalálták a sörétek. A következő cikkben videón is megnézheted a nő beszámolóját és a sörétek által okozott sérüléseket, valamint az is kiderült, ki adhatta le a lövéseket.

“Humánpolitikai katasztrófát jelent, amit a kormány előadott” – megy a kavarás a közigazgatásban

A minisztériumokat és háttérintézményeiket érintő létszámstopnak vége, így a tavaly őszi nagy kirúgási hullám után most egymás után jelennek meg az álláslehetőségek, de akiket korábban elbocsátottak, azokat már nem veszik vissza. A fizetések továbbra is problémásak, a hatékonyságról pedig inkább ne is beszéljünk. A részleteket ebben a cikkben találod.

Meghalt Tabány Mihály harmonikaművész, Budapest díszpolgára

MTI Fotó: Mészáros János

Szerdán közölte a Főpolgármesteri Hivatal, hogy 98 éves korában elhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész és dzsesszzenész, Budapest díszpolgára. A harmonikást számos díjjal tüntették ki, többek között Karády Katalint és Honthy Hannát is kísérte hangszeren, és még George Bush elnök előtt is játszott. A következő cikkben bővebben olvashatsz életéről és sikereiről.

Mindjárt jön az újabb hidegfront

A következő három napban még sokat süt majd a nap, utána azonban megint egy hidegfront vonul át hazánkon. Részletes időjárás-előrejelzésért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Eltiltották a magyar vívót, nem megy az olimpiára Párizsba

képcím

Nyomoz a rendőrség a Richter Cirkuszban történt súlyos baleset...

képcím

Súlyosan megsérült egy néző a Richter Cirkusz előadásán...