Ezt írta Meghan hercegnő Katalinról, mielőtt megismerte

Startlap - Startlap
Weisz Fanni visszavágott a siketségén gúnyolódóknak, Boros Lajos kómájáról mesélt, Tóth Gabi kiakadt, Dukai Regina nagymamájával cukiskodott, Kimi Räikkönent részegen videózták. Többek között erről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Előkerült egy régi bejegyzés, amelyben Meghan Markle a hercegnőségről álmodozik, és Katalint is megemlíti

Meghan Markle 2014-ben indított egy blogot, amelyet 2017-ben, pár hónappal Harry herceg lánykérése előtt törölt. Az oldalról egy szemfüles egyén azonban kimentett egy bejegyzést, amelyben a hercegnői álmokról, valamint Katalinról ír. Ha érdekel, mit gondolt Meghan a hercegnőkről, amikor még nem tudta, hogy egyszer belőle is a királyi család tagja lesz, ide kattints

Tóth Gabi kiakadt, a kommentelők nem értik, miért

Tóth Gabi vasárnap jelentette be az Instáján, hogy Krausz Gáborral eljegyezték egymást. Nem sokkal később már egy közleményben jelezték a sajtó felé, hogy szeretnék “kettesben és csendben” megélni a fontos pillanatot. Az énekesnő követői azonban észrevettek egy érdekes ellentmondást. Tóth Gabi teljes írását, valamint a kommentelők válaszát ebben a cikkben olvashatod el.

Weisz Fanni válaszolt Kajdi Csabának, aki siketségén gúnyolódott

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☕️

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

“Most meg ez a szegény, süket kislány is kocsinagykövet. Hát most dudálj rá… A Fanni kap kocsit, azért ez milyen kemény már?” – ezt írta Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség vezetője Weisz Fanniról, miután a siket modell egy autómárka nagykövete lett. Weisznek a lelkébe gázolt Kajdi megjegyzése, és nem is hagyta azt szó nélkül: a válaszát ebben a cikkben nézheted meg.

Videón, ahogy Kimi Räikkönen úgy becsíp egy futam után, hogy még a poharat is kiejti a kezéből

Ha ide kattintasz, megnézheted azt a videót, ami a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíj után készült a finn pilótáról, amint erősen ittas állapotban hagyja el a hotelszobáját. Úgy tűnik, Räikkönennek egyáltalán nem szegte kedvét a 9. helyezés, mert ahhoz, hogy ilyen állapotba kerüljön, jó néhányszor kellett koccintania.

Koós János özvegye: Kilátástalan az életem

Fotó: YouTube/ stephenh5600

Alig másfél hónapja hunyt el Koós János, így természetes, hogy özvegye még mindig gyászol. Úgy tűnik azonban, hogy Dékány Sarolta aggasztóan rosszul van. Az énekesnő keserű beszámolóját arról, hogyan telnek napjai 48 évig tartó házassága után,itt olvashatod el.

“Az orvosok és a családom is csak reménykedtek abban, hogy ünnepelhetjük még együtt a születésnapomat” – Boros Lajos 5 hétig tartó kómájáról mesélt

Boros Lajos pár nappal ezelőtt ünnepelte “hivatalos” születésnapját, amelynek kapcsán beszámolt a szívműtéte utáni kómájáról, és arról, hogy immár két születésnapot ünnepel

Dukai Regina megmutatta 93 éves nagymamáját, akit saját ruhájába öltöztetett

A 36 éves Dukai Regina nagyszülője 93. születésnapja alkalmából egy nem mindennapi, nagyon aranyos kontentet osztott meg Instáján: a képen a nagymama és az unoka közösen pózolnak, méghozzá ugyanolyan ruhában. Ha érdekel, hogy mutat együtt a modell és meglepően fiatalos nagymamája, itt megnézheted.

Ki hinné, hogy Emma Thompson már 60 éves? 

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

“Van a filmben egy idegösszeomlásom, amikor egy lépcső tetején állok egy üres piásüveget lóbálva, ami egy tipikus jelenet a hétköznapjaimból, szóval nem volt túl megterhelő eljátszani” – ezt a zseniális Emma Thompson mondta, akinek születésnapja alkalmából ebben a cikkben összegyűjtöttek még 59 másik remek idézetet.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók