Ezek Magyarország legélhetőbb városai 2020-ban

Startlap - Startlap
Ismét elkészült a rangsor, amelynek alapja a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő életminőség-indikátor érték volt. Heti hírösszefoglaló.

Ahol a legjobb lakni idehaza – listán a magyar települések

Magyarország egyik legnagyobb ingatlaniroda hálózata 2020-ban ötödször készítette el, hogy hol jó lakni hazánkban, és miért vonzóbb az egyik régió a másiknál. A rangsor a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta. Ha te is kíváncsi vagy, hol élni a legjobb idehaza, akkor csak ide kell kattintanod. 

Kiderült, miért nem láttuk tíz napon át Müller Cecíliát

Az operatív törzs pénteki tájékoztatóján először a csütörtöki nap rendőri intézkedéseit sorolta fel Gál Kristóf. Az ORFK szóvivője ezt követően “szeretettel köszöntötte” a 10 nap után az élő tájékoztató kamerái elé visszatérő Müller Cecíliát. Hogy miért is tűnt el az országos tisztifőorvos, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Orbán Viktor: Amikor tömeges oltás lesz, akkor regisztráció szerint fogunk haladni

Ha péntek, akkor reggeli interjú a Kossuth Rádióban a miniszterelnökkel. Orbán Viktor a koronavírussal kapcsolatban “felszabadító erejű” jó hírekkel nem szolgált, de azért olyan rosszakkal sem, valamint tájékoztatott az oltási tervről. Ezenkívül Soros György ellen bevetett bravúrjairól is beszámoltA brüsszeli győzelmet visszafogottan ünnepli, hogy a németek ne érezzék magukat rosszul. A beszélgetés legfontosabb pillanatait erre a linkre kattintva olvashatod el.

Ezzel a két tünettel jelezheti a testünk, hogy a koronavírus hosszabb lefolyású lesz

Amerikai, svéd és brit kutatók arra jöttek rá, hogy világjárvánnyá fajult vírus szakemberek által elnyúló Covidnak nevezett alattomos verziója, amely tovább tart és egyben súlyosabb, ezért kórházi kezelést igényelhet, két szimptóma megléte alapján már egy korai fázisban gyanítható. Arra is felhívták a figyelmet, hogy ugyan a közvélemény ritkának gondolja a betegség több hónapig tartó formáját, de egyáltalán nem az. Minderről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Deutsch Tamás reagált az Európai Néppárt szankcióira

Szerda este az Európai Néppárt Deutsch Tamástól megvonta a képviselőcsoport nevében való felszólalás jogát, valamint azt is, hogy árnyékraportőre és raportőre legyen bármely ügynek. Ráadásként minden, a Néppárthoz kötődő pozíciótól megfosztották. A fideszes politikus reakcióját itt olvashatod.

Novák Katalin tíz évvel ezelőtt főállású anyaként karrierje után sóvárgott otthonról: “Unom a bárgyú mesekönyveket”

Rácz Zsuzsa, aki annak idején kiírta a Terézanyu pályázatot, előkereste a családokért felelős tárca nélküli miniszter egy évtizedes szövegét, amelyet akkor írt, amikor már hetedik évét töltötte otthon gyermekeivel. Rácz szerint ha a Novák Katalin által legújabb videójában csak “rosszul értelmezett emancipációként” illetett vívmány nem létezne, Nováknak nemhogy diplomája, de még jogai sem lennénekRészletek itt.

Januártól indul a kórházi hálapénzrazzia

Jövő év elejétől jár az orvosoknak az emelt bérezés, a hálapénz-tilalmat megszegők pedig innentől kezdve akár börtönnel sújthatók. A megkérdezett jogi szakértő nehezen tudja elképzelni, hogyan történhet majd a felderítés. Minderről bővebben itt írnak.

A nemzeti közvagyonért felelős miniszter jelentős földterületeket felejtett ki a vagyonnyilatkozatából

Amikor Bártfai-Mager Andrea volt férjét költségvetési csalás és befolyás vásárlása miatt körözni kezdték, a miniszter közleményben nyilatkozott arról, hogy nincsenek közös gazdasági vagy üzleti érdekeltségeik. Az érintett telek tulajdoni lapja nem teljesen ezt támasztja alá. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Karácsonyi támogatást kaphatnak a nyugdíjasok egy csomó településen

Van, ahol kifejezetten a koronavírus miatt, máshol eddig is hagyomány volt, mindenestre sok fővárosi kerülethez hasonlóan számos vidéki helyszínen is pénzt, illetve ajándékcsomagot juttatnak az önkormányzatok a nyugdíjasok számára. Kinek milyen támogatás járhat? További információkért kattints ide.

Nem engedte meg a polgármesternek a kormányhivatal, hogy betiltsa a Meseország mindenkié könyvet

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormányhivatal jogsértőnek minősítette Fekete Zoltán mezőkövesdi polgármester „Hagyják békén a gyermekeinket” címmel kiadott rendeletét. Minderről bővebben itt írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán szerint "egyszerű és primitív", ahogy Kijev pénzt kér

képcím

Orbán szerint nyugaton terjed a neomarxista ideológia

képcím

Zelenszkijjel közös fotót posztolt Novák Katalin