Kiemelt Hírek 2021. szeptember 03.

„Ez nem büntetés, ez színlelés” – kiakadtak az angolok a rasszista magyar szurkolókra

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 03.
A nyári Európa-bajnokság miatt az Európai Labdarúgó Szövetség által zárt kapus mérkőzésekkel büntetett magyarok az angolok elleni világbajnoki selejtezőn telt ház előtt játszhattak. A szurkolók egy része ismét inzultálta a játékosokat, az angolok és a FARE értetlenül áll a történtek előtt. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Szigetváry Zsolt

„Ez nem büntetés, ez színlelés” – kiakadtak az angolok a rasszista magyar szurkolókra

A nyári Európa-bajnokság miatt az Európai Labdarúgó Szövetség által zárt kapus mérkőzésekkel büntetett magyarok az angolok elleni világbajnoki selejtezőn telt ház előtt játszhattak. A szurkolók egy része ismét inzultálta a játékosokat, az angolok és a FARE értetlenül áll a történtek előtt. Bővebben.

Falus András: Három héttel a harmadik oltás után tízezres nagyságrendben van az ellenanyagszintem

Ismert hazai szakértőket kérdeztek a harmadik oltásról. Abban egyetértenek, hogy javasolják a harmadik dózist, abban viszont már nem, hogy kinek. Ha kíváncsi vagy, mi a véleménye a témáról Szlávik Jánosnak, Rusvai Miklósnak, Falus Andrásnak és Vattay Gábornak, akkor ezt a cikket nézd meg.

Előkerült egy hangfelvétel, amelyen a DK szabolcsi párttagja állítja, hogy a Fidesz saját szavazóival segíti az MSZP-t az előválasztáson

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 5-ös számú választókerület egyik kampányrendezvényén rögzítették a felvételt, amelyen Jakab Tímea elmagyarázza: a választókerületnek és a Fidesznek közös érdeke, hogy a Jobbik jelöltje veszítsen. Jakab azt is elárulja, hogy volt férje, az MSZP választókerületi elnöke, valamint a Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselőjének gyermekkori barátsága áll a bizarr szövetkezés mögött. A nyírségi fideszes képviselő nevét egy évvel ezelőtt ismerhettük meg, miután saját birtokán építkezett EU-s tízmilliókból. Ha érdekel a téma, itt folytasd az olvasást.

Már több mint 41 ezer beteg áll sorba a kórházi várólistákon

MTI/Balázs Attila

A járvány harmadik hullámának vége óta közel 30 százalékkal nőtt a műtétre várakozók száma. Bővebben.

Ha a kollégiumok védettségi igazolást kérnek, az nem jogszerű

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság megszólalt, miután a sajtóból értesültek arról, hogy hazai felsőoktatási intézmények kollégiumai védettségi igazoláshoz kötik a hallgatók elhelyezését. Részletek.

Koronavírus itthon: majdnem 250 új fertőzött van

Az elhunytak száma továbbra is alacsony, de a fertőzötteké látványosan emelkedik. A legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi statisztikákat erre a linkre kattintva találod.

A Raoul Wallenberg Egyesület nekiment Parragh Lászlónak

A kisebbségvédők szerint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke gyűlöletkeltést követett el nagy nyilvánosság előtt a csongrádi tanévnyitón tartott beszédével, amely miatt még a kormányoldalról is megfeddték. A közlemény és annak előzménye ebben a cikkben olvasható.

A kínai állam utasította a tévéket, hogy “nőies férfiakat” többé ne szerepeltessenek

A helyi médiahatóság a “helytelen” politikai nézetekkel, valamint a “megszokottól eltérő” külsővel rendelkezőkre vonatkozóan is közölte utasításait. Részletek.

40 év után új albumot készített az ABBA

Gus Stewart/Redferns

A tíz dalt tartalmazó lemez hamarosan megjelenik. További információkért katt ide.

Most lesz igazán tökéletes az időjárás

Az éjszakák ugyan hűvösek lesznek kicsit, a nappali hőmérséklet azonban éppen abba a tartományba esik majd, amit a legtöbb ember ideálisnak talál. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Keresés az oldalon