Ez Katalin hercegné kedvenc parfümje

Startlap - Startlap
Vilmos herceg felesége annyira rajong egy bizonyos parfümért, hogy még az esküvőjén is ezt az illatot permetezték a levegőbe. Bulvárösszefoglaló.

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen illata lehet Katalin hercegnének?

Talán furán hangzik, de a parfüm legalább olyan elengedhetetlen része stílusának, mint a ruhája vagy a frizurája. Ebből a cikkből megtudhatod, melyik a kedvence.

Döntöttek a sorsukról Terry Black árván maradt gyerekei

Sokan aggódnak az előadóművész árván maradt gyerekeiért, de Bangó Marika, Terry Black fogadott lánya megnyugtató hírt közölt a fiatalok további sorsáról. Erről az alábbi cikkben olvashatsz.

Ami kimarad György herceg életéből

MTI/EPA/PA

Erzsébet királynő imádja Katalin és Vilmos legidősebb gyermekét. A dédmama állítólag mindig készül valamilyen meglepetéssel, ha György a palotában alszik, és igyekszik minél több időt tölteni vele. De kiderült, hogy van valami, amit még a dédi sem enged meg a kis hercegnek. A lenti cikkből kiderül, mi az.

Hajdú Péternek naponta több nő is elajánlkozik

Hajdú Péter a Hot! Magazinnak arról nyilatkozott, hogy bár jelenleg egyedülálló, készen áll egy párkapcsolatra. A cikkben kifejti, hogy jelenleg egyetlen nő állandó az életében: a bejárónője. A műsorvezető azt is elmondta, hogy naponta írnak neki nők  a közösségi oldalán. Ha érdekel, hogyan reagál ezekre Hajdú, ebből a cikkből megtudhatod.

Flipper Öcsinek lehet egy 27 éves fia

Hamarosan minden kétséget kizáróan kiderül, hogy a Jeszenszky Béla, azaz Flipper Öcsi vér szerinti gyermeke-e Hácz Tamás, a fiatalember ugyanis DNS-teszt mintavételén járt az apasági teszthez. És hogy mit szól mindehhez a 11 éve meghalt rock and roll-legenda családja? Az alábbi cikkből kiderül.

Ázsia Expressz: Janicsák Vecánál is eltört a mécses

Fotó: TV2

Gáspár Evelin és Janicsák Veca között forr a levegő egy ideje. Bár volt alkalmuk megbeszélni a nézeteltérést, a helyzet csak rosszabbra fordult. A vita odáig fajult, hogy Janicsák Veca elsírta magát a kamerák előtt, és egy rettentően bántó mondatot vágott Evelin fejéhez. Ha érdekel az énekesnő kifakadása, olvasd el a lenti cikket.

Varga Iza megmutatta ritkán látott édesanyját

Szokás összehasonlítani a szülőket a gyerekeikkel, és most megnézhetjük, Varga Iza mennyire ütött az édesanyjára. Annyi biztos, hogy az életörömét tőle örökölte.

Csúnyán összeveszett Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat, de nem tudni, miért

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa még akkor lettek jóba, amikor együtt vezették a Mokkát, mára azonban semmi nem maradt a barátságukból. A konfliktusról bővebben itt olvashatsz.

Új fotó Katinkáról és szerelméről

Till Attila osztott meg közösségi oldalán egy fotót, amin Hosszú Katinka és szerelme, Gelencsér Máté is látható. Nem nehéz észrevenni, hogy az úszónő mennyire boldog új párja mellett.

Első kép Tokár Tomiék esküvőjéről: nem hiába koplalt Kovács Dorottya

Három és fél év után házasodott össze Kovács Dorottya és Tokár Tomi. Az esküvő részleteiről most mesélnek először, és fotót is láthatunk boldog párról az alábbi cikkben.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...