Kiemelt Hírek 2019. május 18.

Enrique Iglesias menedzsmentje reagált Jolly plágiumvádjára

Startlap Kiemelt Hírek 2019. május 18.
Novák Péter szívrohamot kapott válásakor, Árpa Attilának 19 évvel fiatalabb barátnője van, Lilu elmesélte, hogyan indult be a szülése, Harry és Meghan gyermeke nem lett herceg. Heti bulvárösszefoglaló.

Iglesiasék egy mozdulattal lesöpörték Jolly vádját, miszerint ellopták tőle a Bűbáj és csáberőt

Tudod, ki az a Tarcsi Zoltán? Ha azt mondjuk Jolly, akkor már biztos rájössz, kiről van szó. Szóval Tarcsi Zoltán meg se próbált szépelegni: simán elmondta a Mokkában, hogy a pénz, és a hírnév miatt szeretné beperelni Enrique Iglesiast, akiről úgy véli, ellopta tőle a Bűbáj és csáberő című számát.

A napokban reagált az ügyre a plágiumváddal illetett dal, az I Don’t Dance társszerzője, DJ Matomának a menedzsmentje, akik elég egyszerűen magyarázták el, miért tartják kizártnak, hogy Iglesias lopott. De Jollyt egyáltalán nem hatották meg az érveik…

“A 47 az új 37” – Árpa Attila megmutatta 19 évvel fiatalabb szerelmét

Alexandra egy jászsági faluból származik, és színésznőként dolgozik. Ez a huszonéves lány a 47 éves Árpa Attila új barátnője. Alexandra a BEST magazinnak mesélte el, mennyire félt a kapcsolatuk elején, meg azt, milyen áldozatokat hoz érte párja. És persze Árpa Attila is megszólalt. A következő cikkben ezeket mind elolvashatod, és egy közös képet is találsz a szerelmesekről.

Novák Péter szívrohamáról mesélt: “Majdnem belehaltam”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Novák Péter néhány nappal ezelőtt egy színházi beszélgetésen nyíltan feltárta, milyen megpróbáltatásokat élt át házassága idején, majd végül válásába szó szerint belebetegedett, és szívrohamot kapott

“Felszaladtam az emeletre és mondtam, hogy szerintem szülünk” – Lilu elmesélte, hogyan indultak be a fájásai, és egy gyönyörű közös fotót mutatott egy hónapos kisfiáról

Félix, vagyis Lilu kisebbik fia 10 éves bátyjától, Dávidtól kapta a nevét, a külsejét édesapjától, a természetét pedig a Dalai Lámától – mondja a büszke édesanya. Lilu a Fókusz riportjában nemcsak erről beszélt, hanem részletesen beszámolt a szülés megindulásáról. Ezen kívül egy nagyon szép közös fotót is megosztott közösségi oldalán.

Kiderült, hol született meg Harry és Meghan kisfia, és az is, hogy ő mégsem lett herceg

Még mindig lázban tartja a világot a legifjabb brit trónörökös, Archie, akinek szülei rendre felborítják a hagyományokat. Így történt ez Archie hercegi címvel is: unokatestvérei mind viselik a titulust, ő vajon miért nem? A kérdésre a választ itt találod.

Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images

Nemcsak ebben, hanem a szülés helyszínével sem követték a család szokásait. Eddig titkolták, hol jött világra a pici. Ha érdekel, hol született meg Harry és Meghan gyermeke, akkor ezt a cikket olvasd el. És végül, de nem utolsósorban: egy irtó cuki kép is napvilágot látott Archie-ról, amit itt láthatsz.

Gesztesi Károly egy 21 évvel fiatalabb lányt szeret?

Úgy tűnik, ez a hát a babáké meg a fiatal barátnőké, hiszen Árpa Attila mellett Gesztesi Károly új szerelméről is felröppentek a hírek. Igaz, Gesztesit csak hírbe hozták valakivel, ő pedig nem adott egyértelmű választ a pletykákra. Ha kíváncsi vagy, kivel járhat Gesztesi, és mit mond erről ő, akkor ide kattints.

Caramel nem véletlenül vitte el egy cigánytelepre a kis Szofit

Molnár Ferenc Caramel interjút adott a Story magazinnak, amelyben elárulta, hogy kislánya járt már cigánytelepen is, ugyanis fontosnak tartották, hogy őt is elvigyék magukkalInnen kiderül, miért akarta megmutatni Caramel a lányának a cigánysort.

Megszólalt a férfi, akit Kapócs Zsóka milliós csalással vádol

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szép napot! 🌼

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

Kapócs Zsóka hétfőn névvel és fényképpel kiposztolt egy elég figyelemfelkeltő bejegyzést egy vállalkozóról, akiről azt állítja, milliókkal károsította meg őt. A történet itt nem állt meg, ugyanis a férfi is nyilatkozott, de közben többen jelentkeztek, akik az egykori Habonyné sztoriját támasztják alá. De ez csak a rövid verzió, a részletek az igazán érdekesek, amit a következő cikkben olvashatsz el.

Pápai Jocit nem értékelték az Eurovízión

Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ha érdekel, hogyan reagált az eredményre ő, és mit gondolnak mások, vajon miért bukott el, akkor olvass tovább.

Keresés az oldalon