Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Ennyit kereshetsz, ha a Mol benzinkútján dolgozol

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
Budapesten és vidéken teljesen eltérő fizetés és juttatások járnak munkásoknak.

Kimondottan magas a kereslet a töltőállomás-kezelői, illetve az eladói munkakörbe a benzinkutakon – írja a penzcentrum.hu. Az oldal utánajárt, milyen követelményeknek kell megfelelni, ha a Mol benzinkútjainál szeretnénk dolgozni, és mennyi fizetést kaphatunk ezért az ország különböző pontjain. A munkakörhöz nyelvtudás és szakmai tapasztalat sem kell.

Az egyik józsefvárosi töltőállomáson eladó, kútkezelő munkakörbe keresnek jól beszélő munkatársakat. A jelentkezők feladatköre a vásárlók kiszolgálása és elégedettségük növelése 12 órában. A feltételekről annyit írnak, hogy kiváló munkakörülményeket, beiskolázást, átképzést és különféle juttatásokat kínálnak. Itt az alap nettó havibér 160 ezer forint. Az Űllői úton havi 140 ezer forintot adnak, de éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket is adnak pluszban.

A vidéki töltőállomásokon általában magasabb a fizetés, nem ritka a 180 ezres nettó bér, amelyhez hozzájönnek a teljesítményalapú juttatások és a borravaló is. Bakonygyepesen és Pápán is a fenti bért adják a munkatársaknak.

A bérek azért változhatnak állomásról állomásra, mert azokat nem a Mol szabja meg, hanem a töltőállomások üzemeltetésében részt vevő partnerek, akik a céggel szerződve végzik a tevékenységet saját vállalkozásban. A partnerek így saját maguk szabják meg, mennyit fizetnek az alkalmazottaiknak.

Keresés az oldalon