Ennyit fizetsz magánműtétekért várólista nélkül

Startlap - Startlap
Sokan kölcsönt vesznek fel, hogy ki tudják fizetni a beavatkozást. Délelőtti hírösszefoglaló.

Illusztráció (Getty Images)

Ennyit fizetsz magánműtétekért várólista nélkül

Néhány területen már a magánszolgáltatóknál is kialakultak várólisták, annyi a beteg. Őket a több százezres költségek sem tartják vissza, sokan kölcsönt vesznek fel, hogy ki tudják fizetni a beavatkozást. Részletek.

A vártnál is nagyobb nyugdíjemelés jön novemberben

Kihirdették a novemberben várható visszamenőleges nyugdíjemelésről szóló rendeletet, azonban annak mértéke minden várakozást felülmúl – írja a Portfolio. Már meg is jelent az erről szóló kormányrendelet. Hogy konkrétan mekkora összegről van szó, ebből a cikkből tudhatod meg.

Koronavírus itthon: 837 új fertőzöttet azonosítottak

A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikák erre a linkre kattintva érhetők el.

Megmérték a fővárosi idősotthonokban élők antitestszintjét

MTI/Mohai Balázs

A fővárosi önkormányzat az idősellátó bentlakásos intézményeiben végzett felmérést a lakók és az ott dolgozók körében. Az eredményeket itt találod.

A Závecz Research és az IDEA Intézet közös kutatása: ő a legesélyesebb Orbán Viktor legyőzésére

A Závecz Research és az IDEA Intézet publikálta közös kutatása eredményeit, melyből kiderül, hogy a többség szerint ki tudná leginkább legyőzni Orbán Viktort. Innen megtudhatod.

Merkely Béla: Gyakorlatilag minden oltatlan el fogja kapni a koronavírust

A Semmelweis Egyetem rektorát arról kérdezték, mire számíthat az ország a covid-járvány negyedik hullámában. Merkely válaszait ebben a cikkben olvashatod.

Orbánék családi birtokain új vállalkozás indul

Az Orbánék birtokain kezd új üzletbe Orbán öccsének állami pályázatokon meggazdagodott ismerőse. Ha kíváncsi vagy, milyen területen, ide kattints.

Románia magyarországi kórházakba küldene koronavírusos betegeket

A koronavírus-járvány miatt nemzetközi segítséget kérő Románia arról tárgyalna, hogy a súlyos betegeit Magyarországon ápolják – írja több helyi lapra hivatkozva az Index. Részletek.

Videón, ahogy lecsapnak egy pókerbarlangra Győr belvárosában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott egy információ, miszerint tiltott szerencsejátékot szerveznek egy Győr belvárosában lévő lakásban. A rajtaütésről készült felvétel ezen a linken tekinthető meg.

Nehezen szabadulunk a ciklon szorításából

Getty Images

Egészen a hét végéig mediterrán ciklon határozza meg hazánk időjárását. Csütörtök délutántól átmenetileg délnyugat felé visszahúzódik a csapadékzóna, majd várhatóan vasárnap újból fölénk terjeszkedik. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar milliárdokból, titokban finanszírozták az Euronews...