Ennyit fizethet Kenderesi a zaklatási botrány miatt

Egy pszichiátriai kezelés alatt álló menekült lökte a vonat alá Frankfurtban a kisfiút és anyját, Németországban elszabadultak az indulatok. Közelgő gazdasági válságra figyelmeztet Orbán. Letagadták az oroszok a titokzatos radioaktív felhő valódi forrását. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-31 08:49

MTI/Kovács Tamás

Kiderült, mekkora bírságot fizethet Kenderesi a zaklatási ügy miatt

A kvangdzsui 2019. évi úszó-világbajnokság hatalmas magyar sikereit is sikerült háttérbe szorítania Kenderesi Tamás szexuális zaklatási botrányának, amelyről most újabb részletek láttak napvilágot. Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, valamint Sós Csaba szövetségi kapitány fejtette ki az esettel kapcsolatos véleményét, és azt is elárulták, hogy mennyit fizethet Kenderesi a fenékfogás miatt. A folytatásért ide kattints.

Pszichiátriai kezelés alatt álló menekült lökte a vonat alá Frankfurtban a kisfiút és édesanyját, Németországban elszabadultak az indulatok

Még Horst Seehofer német belügyminiszter is megszakította szabadságát, miután egy eritreai férfi hétfőn gyermekével együtt lökött a vonat elé egy nőt a frankfurti pályaudvaron. A támadóról nyilvánosságra került információk felélesztették a német és európai közbiztonság kérdését feszegető éles vitákat. A férfi pszichés gondoktól szenvedett és körözés alatt állt. Ennek részleteiről, valamint arról, milyen lépéseket tervez a német kormány, az alábbi cikkből tájékozódhatsz.

Egy közelgő gazdasági válságra figyelmeztet Orbán

Kormányzati szereplők felől egyre gyakrabban hallani azt, amiről Orbán Viktor is beszélt a 30. Bálványosi Szabadegyetemen elmondott beszédében. A miniszterelnök szerint újabb gazdasági válság jön, ez nem kérdés, csupán az, hogy mikor, és mennyire lesz nehéz. Utóbbiról úgy véli: nagyon.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A probléma forrásaként természetesen a Nyugatot jelölte meg.Tényleg a nyakunkon vannak az ínséges idők? Hol van mindez a 2020-as költségvetésben és adótörvényekben? Orbán a remekül hasító magyar gazdaság szokásos toposzait is bedobta: vagyis azt, hogy a Fidesz 2010 óta jelentős adó- és adósságcsökkentést, illetve munkahelyteremtést hajtott végre. Erről mit mondanak a számok? A válaszokat alább találod.

Letagadták az oroszok a rejtélyes radioaktív felhő igazi forrását

2017-ben egy Oroszországból származó, titokzatos radioaktív felhő terítette be Kelet-Európa jelentős részét. Az oroszok egy műholdra fogták a dolgot, de egy nemzetközi vizsgálatnak köszönhetően már tudjuk, hogy ez nem volt igaz. A nagy mennyiségű elszabadult radioaktív anyag egy olyan helyről származott, ahonnan évtizedekkel korábban a csernobili katasztrófát is felülmúló nukleáris tragédia történt.

Kovács Zoltán nagyon tepert, miután a korábbi budapesti amerikai nagykövet egykori szövetségesként jellemezte Magyarországot

A Newsmax nevű amerikai oldalon megindult az üzengetés Nancy Googman Brinker korábbi budapesti amerikai nagykövet és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár között. Brinker “egykori szövetségesként” és “kétes hírűvé” vált államként írt Magyarországról véleménycikkében, mire Kovács kedden hosszasan bizonygatta, hogy ez tökre nincs így

Na, mit gondolsz, mennyit keres a pápa?

Fotó: Franco Origlia/Getty Images

A katolikus egyház a világ egyik legbefolyásosabb szervezete, és habár a Vatikán pontos pénzügyeit homály fedi, azt azért lehet tudni, hogy alaposan ki vannak tömve a zsebeik. Adódik a kérdés, hogy mégis mennyit kereshet az ember, aki ennek az egésznek az élén áll? És mennyit keresnek más, vezető pozícióban lévő személyek? Mi történik a pápák apanázsával, ha nyugdíjba vonulnak? A kérdésekre a válaszok kattintás után következnek.

Ha nem csíped a kánikulát, akkor a péntek a te napod

Pénteken hidegfront érkezik, mely jelentősen enyhíti a felmelegedés mértékét. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

A magyar a vakcina mögött: Karikó Katalin, akinek a nevét az egész világ megismerte

unilife.hu8 órája

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter a vakcinákról

demokrata.hu8 órája

Brókerbotrány: nincsen felelőssége az államnak

tozsdeforum.hu9 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu10 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu10 órája

Megszakad a szív: egy szánkó vetett véget a 18 éves fiú életének

metropol.hu11 órája

Fúziós prosztatabiopszia mentheti meg a férfiak életét

szimpatika.hu12 órája

Melania Trump ennél látványosabban nem hagyhatta volna maga mögött az elmúlt négy évet

444.hu19 órája