Emma Thompson 62 évesen először vetkőzött nyilvánosan, és jóval többet mutatott a testénél

Startlap - Startlap
"Nem vagyunk hozzászokva, hogy 'nem menedzselt' testeket lássunk a vásznon" - mondja Thompson, aki szerint az ő testén az látszik, hogy valószínűleg sok kekszet eszik. Mégis anyaszült meztelenül állt kamerák elé, amivel saját magát és a közönségét is fontos dolgokra igyekszik tanítani. Bulvárösszefoglaló.

Emma Thompson 62 évesen először vetkőzött nyilvánosan, és jóval többet mutatott a testénél

Nem vagyunk hozzászokva, hogy ‘nem menedzselt’ testeket lássunk a vásznon. Kisportolt, szépre edzett testeket szoktunk látni. A filmbeli Nancy biztosan nem jár edzőterembe, viszont valószínűleg sok kekszet eszik.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő legújabb filmjében egy idősödő, megözvegyült hittantanárként feszeget olyan fontos kérdéseket, mint a női test öregedése, a nők orgazmusának létjogosultsága vagy éppen a meztelenséghez társuló szégyenérzet, és teszi ezt egy fiatal szexmunkással. A kamaradarabnak csak látszólag központi eleme a szex, és Thompson üdítően közvetlen nyilatkozatai legalább olyan érdekesek, mint amilyennek maga a film tűnik. Videó és további részletek itt.

Herceg Erika válaszolt a durva kommentekre

Az X-Faktor új, kárpátaljai mentorának érkezését nem fogadták osztatlan örömmel a nézők. Egyelőre úgy tűnik, a hazájában valódi popsztárnak számító Herceg Erika remekül vette az első akadályt. Bővebben.

A Konyhafőnök: Survivor Dávid jött, látott és fel is adta azonnal

Én azt gondolom, hogy ha neked ez a verseny nem jelent annyit, akkor most sétálj ki az ajtón

– közölte Rácz Jenő Tömböly Dáviddal, aki a túlélőműsort a győzelemig vitte, A Konyhafőnökből viszont ezen a ponton azonnal távozott. Videó.

Fábry Sándor: Egy érdekes félelem lengi körül a miniszterelnök úrral kapcsolatos megnyilatkozásokat

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nem titkoltan részben közelgő bemutatója, az Etűdök rókafűrészre című táncos revü reklámja érdekében vállalta az amúgy alig nyilatkozó Fábry az interjút Rónai Egonnal. Aztán Fábry Sándor megemlítette, hogy míg az RTL-től saját talkshow-ja tizedik évfordulójára világkörüli utat, addig az MTVA-tól egy köszönőlevelet kapott. Íme a beszélgetés.

Gáspár Győző azért vállalta az Ázsia Expresszt, mert az idén már nem volt pénzünk nyaralásra

Úgy gondoltam, hogy elviszem a feleségemet ingyen nyaralni

– fogalmazott Győzike, az emlegetett feleség azonban nem éppen úgy beszél a feladatról, mint aki nyaralni indul, sokkal inkább úgy, mint akit kínozni visznek. Videó.

“Az Omega nem létezik, és többé nem is fog” – Trunkos András dühösen nyilatkozott

Az együttes menedzsere mélyen felháborodott a dobos Debreczeni Ferenc ötletén, Debreczeni kikéri magának, hogy “bőrlehúzásnak” tartják a formáció folytatását. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A 75 éves B. Tóth László 20 évvel fiatalabb feleségéről: “Nem enged megöregedni egy fiatal feleség”

A rádiós néhány évvel ezelőtt vált el előző nejétől, ezt követően nem sokkal állt ismét oltár elé. B. Tóth László házasságáról itt írnak.

Kulcsár Edina és G.w.M összeköltöztek

Varga Márk egy egész riportot adott a Tényeknek a közös életükről, amelyből azt is megtudhattuk, mennyire zavarják a csúnya kommentek, és mi jelenleg a legnagyobb nehézségük új barátnőjével. Bővebben.

Harry, Meghan és András herceg nem állhatnak Erzsébet mellet a platina jubileumon

Anwar Hussein/WireImage

Ugyan a BBC értesülései szerint II. Erzsébet döntése azokat érinti kellemetlenül, akik nem végeznek hivatalos közfeladatokat, az éppen a szexbotrányba keveredett fiára és családjának hátat fordító unokájára vonatkozik. További információkért katt ide.

(Címlapkép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei