Kiemelt Hírek 2021. augusztus 04.

Emberi mulasztás okozhatta a halálos metróbalesetet

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 04.
Megszólalt egy szerelő, aki egy héttel ezelőtt még a pénteken történt tragédia helyszínén dolgozott, és jól ismerte az áldozat Szabolcsot. Délelőtti hírösszefoglaló.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Emberi mulasztás okozhatta a halálos metróbalesetet

Megszólalt egy szerelő, aki egy héttel ezelőtt még a pénteken történt tragédia helyszínén dolgozott, és jól ismerte Szabolcsot, akinek esélye sem volt túlélnie az elszabadult szerelvényt. Részletek itt.

Élő hírfolyam: földrengések volt az olimpiai faluban, a női kézisek kiestek, Olasz Anna lecsúszott a dobogóról

Minden kajakosunk elődöntős, Lőrincz Viktor hamarosan az aranyéremért birkózik, bemutatkozik az egyetlen magyar súlyemelő, és a férfi pólósokért is izgulhatunk. Kövesd a tokiói olimpia tizenkettedik versenynapjának legfontosabb eseményeit élőben itt.

Végérvényesen elveszett a Norvég Alap 77 milliárdos támogatása a kormány hibájából

A norvég külügy rácáfolt a Miniszterelnökség állítására, amely azt a látszatott próbálja kelteni, hogy talán csak csúszik az összeg. Mi történt? Ebből a cikkből kiderül.

Két új város lesz Magyarországon

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Áder Jánosnak köszönhetően, szeptember elsejétől. További információkért katt ide.

A P. Mobil félmillió forintot kapott az államtól, hogy “White Lives Matter” pólóban, feketére festett arccal banánt hámozzanak

Kell a pénz lóvéra címmel megjelent új klipjük, amelyben az egykori MIÉP-es zenekarvezető, Schuster Lóránt magához képest is valami iszonyú furcsát csinál. Íme.

Félelmetes esés történt a férfi tízpróbázók távolugrásán

A belga Thomas Van der Plaetsen hosszú másodpercekig mozdulatlanul feküdt, majd kerekesszékben vitték el a pályáról. Videó.

A fehérorosz diktatúra elől menekülő futó felszállt egy Ausztriába tartó gépre

Kriszcina Cimanovszkaja, aki elrablása után a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, diplomaták és rendőrök segítségével menekült, már biztonságos helyen lehet. Ebben a cikkben összefoglalják a vérfagyasztó ügy eddigi történéseit, amely jól mutatja, Fehéroroszországban nem kell ahhoz ellenzékinek lenni, hogy a rendszer ellenségévé válj, és ezáltal veszélyben legyen az életed.

Engedélyeznék egy jegesmedve megölését Grönlandon

Fotó: Wolfgang Kaehler/LightRocket via Getty Images

A kihalás közelében álló faj tagja, amely az éghajlati változások miatt életmódja megváltoztatására kényszerült, dokumentumfilmesekre támadt rá több alkalommal. Ha érdekel az eset, akkor ezt a cikket olvasd el.

Koronavírus itthon: itt vannak a legújabb statisztikák

A friss, hivatalos járványügyi adatokat a halálozások, fertőzések és a vakcináció alakulásárólebben a cikkben ismertetik.

Igazi strandidő közeledik

A hétvégére csökken a felhőzet, sok napsütés várható és megindul a melegedés. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése erre a linkre kattintva található.

Keresés az oldalon