Előválasztás: mutatjuk, hogy ünnepelt a három dobogós

Startlap - Startlap
Megérkeztek a hivatalos végeredmények. Délelőtti hírösszefoglaló.


24.hu

Előválasztás: mutatjuk, hogy ünnepelt a három dobogós

Megérkeztek a hivatalos végeredmények, Fekete-Győr András rendkívül alacsony szavazati aránnyal végzett, de Jakab Péter támogatottsága sem volt elég a második fordulóhoz. További információkért katt ide.

Dobrev Klára és Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót tartott, Karácsony csak a Facebookon jelentkezett be. Helyszíni riport

Orbán: 80 ezres nyugdíjprémium érkezik novemberben

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Lesznek, akik 100 ezer forint körüli egyszeri kiegészítést kapnak. Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjújából megtudhattuk továbbá, hogy a gazdaság hasít, a Gyurcsány-Bajnai kormány hibázott, Ukrajnának nem kéne emberkednie, a magyar hadsereg pedig nehéz helyzetben van. Az elhangzottak összefoglalója itt olvasható.

“El kell menni a fejüket levágni” – újabb gyanúsítások a radikális csoportosulás ügyében

A két férfi azzal vette fel a kapcsolatot a közéleti szereplők megölésére buzdító csoporttal, hogy “szeretnének valami értelmeset tenni“. Bővebben.

A dusnoki szülők több mint egy év után visszakapták gyereküket, aki hivatalosan nem is létezett

H. Ágnes és férje nem volt hajlandó anyakönyveztetni a kicsit, aki se tb-, se adókártyát, se védőoltásokat nem kapott. A Blikk beszámolója szerint az asszony most azt állítja, “mindenki hazudott”. Az esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Adóvisszatérítés: megjelent a kormányrendelet

Csütörtök este tették közzé a Magyar Közlönyben a rendeletet, amellyel az összes eddig tisztázatlan részletre fényt derült az újabb családi adókedvezményről. Íme.

Népszava: 326 milliárdos brüsszeli előleget bukhat a kormány, ha nem sikerül időben megállapodni a helyreállítási tervről

Az unió főként szabályos és korrupciómentes pénzköltést garantáló kötelezettségvállalásokat várna, amire a határidő szeptember vége volt. A lap információi szerint zárt ajtók mögött tárgyalták csütörtökön a magyar és lengyel kormányokkal zajló elhúzódó megbeszélések ügyét. Részletek.

Most térül meg, hogy tavaly a piaci árak többszöröség fizette a magyar lakosság a gázért rezsicsökkentés címén

A járvány által sosem látott mélypontra süllyesztett földgázárak idején a magyar fogyasztók szorgalmasan fizették tovább a kormány “alacsony” rezsidíját, a piaci árak akár többszörösét. Miután, rácáfolva a szakértői várakozásra, az árak elszálltak, a felhalmozott tartalék, amelyről nem tudni, hol lehet, és meddig lesz elég, jó szolgálatot tehet. Ez az elmúlt két év mutatja, milyen ügyes kormányzati taktikázással vált politikai termék a lakossági energiaárakból. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

300 tő kannabiszt nevelgetett két vadász Devecsernél

police.hu

A vadásztársaság állítja, semmit sem tudott arról, hogy a területükre méretes drogültetvényt telepítettek. A két fegyveres férfit a terrorelhárítás közreműködésével fogták el. Videó és további részletek itt.

Néhány napra visszatér a nyugodt, száraz idő

Aztán hétfő délután újabb hidegfront érkezik. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

Több év letöltendő börtönt kérnek Herczeg Zoltánra