Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.

Elmondta a véleményét Mészáros Lőrinc 2Rule-járól, aztán elküldték a TV2 egyik csatornájától

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.
Kele János ráadásul még a Mészáros kezében lévő Nemzeti Sport főszerkesztőjéről is leírta a gondolatait.

Kele János alighanem azzal tett magának keresztbe, hogy volt saját véleménye, és annak hangot is adott. Az elmúlt időszakban a TV2-csoporthoz tartozó Spíler TV-n volt az angol Premier League-közvetítések szakkommentátora, és hiába végzett nagyszerű munkát, nem maradhatott a csatornánál – írja a Mérce.

Ezen még Kele János is meglepődött, igaz, Facebook-oldalán elárulta, hogy nem kötötte élő szerződés sem a csatornához, sem a műsorhoz, a tárgyalások azonban jól haladtak, úgy tűnt, a jövő héten kezdőd bajnokságnak is részese lesz. Ehhez képest elküldték, ráadásul hiába kérte, hogy legalább adjanak rá magyarázatot, semmiféle választ nem kapott.

Érdekesség, hogy nem sokkal korábban bejegyzésében kritizálta a 2Rule-t, Mészáros Lőrinc márkáját, valamint megfogalmazta véleményét Szöllősi György írásáról, aki Mészáros Lőrinc Nemzeti Sportjának a főszerkesztője.

Hogy pontosan mi áll a háttérben, nem tudni, de az biztos, hogy nem azért küldték el a Spíler TV-től Kele Jánost, mert szakmailag nem illett bele a műsorba.

Keresés az oldalon