Elkészült Kulcsár Edináék háza - videón az álomotthon

Startlap - Startlap
A panel után végre kertes házba költöztek Szigetszentmiklósra. Bulvárösszefoglaló.

Elkészült Kulcsár Edináék háza – videón az álomotthon

Két év után elkészült Kulcsár Edina és Csuti új otthona, és bár néhány dolog még nem teljes, nagyon elégedettek, hogy végre elfoglalhatták az ingatlant. A TV2 Mokka című műsorában mutatta meg az álomotthont Csuti, ha kíváncsi vagy rá, ide kattints.

Hivatalossá vált Vitray Tamás és Kállai Bori válása

Egy éve tudtuk meg, hogy válik Vitray Tamás és Kállai Bori. Most került pont az ügy végére, és vált hivatalossá. A részleteket itt találod.

Rövidebb frizurára váltott Hódi Pamela

Megváltoztatta külsejét Hódi Pamela, aki régóta kacérkodott azzal, hogy rövidebb legyen a haja. Szerdán este töltötte fel magáról a friss fotót, amit itt nézhetsz meg.

Megható, mit üzent Harry Diana hercegnő 59. születésnapján

Tolga AKMEN / AFP

Diana hercegné, vagyis a szívek királynője  július 1-jén ünnepelte volna az 59. születésnapját. Harry herceg ezen a napon adta át az édesanyjáról elnevezett díjat, amellyel olyan fiatalokat támogatnak minden évben, akik valamilyen jó ügy érdekében dolgoznak az év 365 napján. Ebből a cikkből megtudhatod, mit üzent a herceg a fiataloknak, és hogyan emlékszik vissza az édesanyjára.

Hajas László és Zsidró Tamás ingyen segít a járvány hősein

A két mesterfodrász kötelességének érezte, hogy segítsen az egészségügyi dolgozóknak, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy megfékezzék a koronavírus-járványt. Részletek.

Édesanyját gyászolja Nádai Anikó

Nádai Anikó hetekkel ezelőtt feketébe borult közösségi oldalain, a műsorvezető akkor nem tudott arról beszélni, mi történt. Most, 43 nap elteltével megtörte a csendet. A megható posztot itt találod.

Radics Gigi és szerelme költözik – az énekesnőnek már meg is van a kedvenc szobája a közös otthonukban

Az énekesnő szülei elfogadták, hogy lányuk kirepül a családi fészekből, de Gigi szerencsére nem költözik olyan messzire a párjával. Ha érdekel, hol folytatja közös életét a pár, ebből a cikkből megtudhatod.

Kabát Péternek végül is tetszik Róka Adrienn új feneke

Pár napja mutatta meg az RTL Reggeli műsorában vadiúj fenekét Róka Adrienn, aki épp akkor töltette fel frissen a hátsó testrészét. Végre a barátja, Kabát Péter is megszólalt az üggyel kapcsolatban, de nem biztos, hogy Adrienn maradéktalanul boldog volt a hallottaktól, amiket ide kattintva ismerhetsz meg.

Elle MacPherson 56 évesen is lenyűgözően néz ki

AFP

A Red magazin címlapján Elle MacPherson 56 évesen is megmutatta, hogy még mindig kifogástalan az alakja. Íme.

Tévésorozat készül a hetvenes évek szexszimbólumáról

Tévésorozat készül az Emmanuelle-filmek sztárjáról, Sylvia Kristelről, aki a hetvenes évek egyik szexszimbóluma volt. A párizsi székhelyű Lincoln TV megrendelésére készülő, hatrészes Sylvia Kristel 2006-ban megjelent Nue (Meztelenül) című memoárján alapul, melyben a színésznő pályája felemelkedéséről és mélybe zuhanásáról is vallott. Részletek.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Egyetlen vendég volt csupán Vitray esküvőjén

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya