Eljárást indítottak a lélegeztetőgép-biznisz egyik szereplője ellen

Startlap - Startlap
A Miniszterelnökség szabálytalansági eljárás keretében vizsgálja az ügyletet. Esti hírösszefoglaló.

Mégis indul eljárás a lélegeztető-biznisz ügyében

Az eljárást azért indítják, mert a tárca szerint nem valósult meg egy ginopos pályázat. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról posztolt csütörtökön, hogy egy 300 milliós, speciális gép beszerzésére kapott uniós támogatást egy cég. Hogy melyikről is van szó, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

 Hadházy Ákos hamarosan pótesküt tehet

Az RTL.hu úgy tudja, több mint fél évvel az országgyűlési választások után Hadházy Ákos leteheti hivatali esküjét. A pontos dátum ebben a cikkben érhető el. 

A Nemzetbiztonsági bizottság tárgyal az ellenzék amerikai kampánytámogatásáról

A baloldali pártok külföldi kampánytámogatásának áttekintése címmel vette fel jövő csütörtöki napirendjére az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága a Mindenki Magyarországa Mozgalom és azon keresztül az egyesült ellenzék amerikai pénzeinek ügyét. Részletek

Már a kormányzása első napján elvesztett hitelességét az új brit kabinet

Bármilyen hihetetlen, de nem is kellett hozzá egyéb, csak annyi, hogy az újdonsült miniszterelnök betartsa az egyik kampányígéretét. Hogy miért is lett rossz vége, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Kétszázmilliárd eurót oszt szét a rezsire Németország

A program elindítását Olaf Scholz német kancellár jelentette be, az áramárfék után bevezetik a gázárféket is. Bővebben

Putyin pénteken aláírja a négy ukrán régió elcsatolását

A hiába a világ legnevetségesebb “népszavazása” amit gyakorlatilag fegyveres által kísérve tartottak, az oroszok büszkék az eredményekre, aminek valószínű semmi köze sincs a valósághoz. Részletek

Finnország nem enged be több schengeni vízummal érkező orosz állampolgárt

Az Oroszországból érkező beutazások megugrása miatt Finnország lezárja határait az európai Schengen-övezetre érvényes vízummal rendelkező orosz állampolgárok előtt – jelentette be a helsinki kormány. Hogy pontosan mikortól is él mindez, az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Eltűnt a Hundub tulajdonosa

A fideszes médiában zseniális módon magyar Facebooknak titulált felület alig pár hetet élt meg, mivel a világ legnagyobb közösségi oldala mellett senkit sem érdekelt ez a platform. Most úgy tűnik a tulajdonosa is eltűnt. Íme.

Ki hinné? Öt magyar férfi a legkeresettebb európai bűnelkövetők között

A Bács-Kiskun megyei, magas színvonalú technológiával kiépített marijuana-termesztő csarnokot üzemeltető bűnbanda hét tagját sikerült azonosítaniuk az NNI debreceni nyomozóinak, akik közül kettőt el is fogtak. Öt ember ellen viszont belföldi, európai és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. A profi bűnözőkről itt lehet többet megtudni.

 

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

Ez is érdekelhet

képcím

Ezrek kísérték végső útjára Alekszej Navalnijt

képcím

Németországban legalizálták a marihuánát

képcím

Iskolai támadás Németországban - több diák megsebesült