Elítélték Kozsót az áramlopás miatt

Startlap - Startlap
A bizonyítási eljárás végeztével az ügyész ismertette, hogy az okozott kár 1 100 000 forint. Bulvárösszefoglaló.

Megvan az ítélet Kozso áramlopási ügyében

A korábbi tárgyalásokhoz hasonlóan a csütörtöki tárgyalási napon sem jelent meg Kozsó, az élettársát viszont tanúként idézték. Részletek

Gáspár Bea: Győző szép csendben függő lett

Gáspár Beát és Győzőt az egész ország ismeri, miután a 2000-es években minden este végig nézhettük a család életét a tévében. A két kislány, Evelin és Virág azóta felnőtt nővé cseperedtek. Evelin már régen kirepült a családifészekből, most viszont Virág is elköltözött otthonról. Ha érdekel, hogyan éli meg az új helyzetet a Gáspár házaspár, és milyen függőség alakult ki Győzőnél a gyerekek távozása miatt, innen megtudhatod.

Megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első gyermeke – A kislány neve is megvan már

Miután kora reggel a sztárséf a szülőszobából posztolt képet, pár órára rá az anyuka megosztotta, hogy világra jött a kislány. Ha kíváncsi vagy a nevére, és egy fotót is megnéznél a pici lábacskájáról, ide kattints.

Itt nyit új boltot a Balatonnál Ördög Nóra és Nánási Pál

Idén nyáron már a 3. Nekem a Balaton bolt várja a vásárlókat – árulta el Ördög Nóra egy, a férjével, Nánási Pállal közös videós bejelentkezésükben. Az Instagram-posztot, amelyben a helyszínre is fény derül, ebben a cikkben.

Így néz ki most a legendás műsorvezető, Kondor Katalin

Évekig volt a Magyar Televízió és Rádió meghatározó alakja. Most, 75 évesen újra kamera elé állt. Nézd meg itt.

Először szólalt meg a szakítás után Sáfrány Emese

Múlt héten bombaként robbant a hír, hogy Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata közel négy év után zátonyra futott. Emese és Ádám közös kisfia, Nolen még csak nyáron lesz egyéves, de a pár úgy döntött, mégsem maradnak együtt. A légtornász bejegyzését ebben a cikkben olvashatod el.

17 kilótól szabadult meg Nádas György – rá sem ismersz

A hamarosan 60. születésnapját ünneplő Nádas György az utóbbi időben visszavonult a színpadi szerepléstől, ez idő alatt pedig jóval több időt fordít az egészségére. Fantasztikus változáson ment keresztül, 17 kilót dobott le. Az eredményről egy fotó is tanúskodik, itt.

Véget ér a Jóban Rosszban – 17 év után búcsúzik a sorozat

17 év és 4287 epizód után, ma este lezárul egy korszak: véget ér a Jóban Rosszban, a TV2 első fikciós napi sorozata. Az utolsó forgatási napot nehezen élték meg a színészek, többen is a könnyeikkel küzdöttek az utolsó jelenetekben. A megható búcsúról itt nézheted meg a TV2 videóját.

Fésűs Nelly és lánya: “Csenge elköltözött, de a naptárunk közös maradt”

A színésznő 19 éves nagylánya pár hónapja az édesapjához költözött. Csenge élvezi a felnőttséggel járó önállóságot, de sok mindenben kikéri még édesanyja véleményét. Részletek.

Stohl András: Hálás vagyok, hogy letöltendőt kaptam

Stohl András volt Osváth Zsolt 1Kanapén30 című műsorának legújabb vendége. A színész, műsorvezető felidézte a 11 évvel ezelőtt autóbalesetét és a börtönben töltött időt is. Ha kíváncsi vagy, ide kattints.

 

Címlapkép: Smagpictures

Ez is érdekelhet

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

képcím

Százak gyalázták a VIP-páholyban ülő Gáspár Győzőéket a...