Elfogták a német menedzsert összeverő biztonsági őröket

A férfi nem először járt pórul a magyar fővárosban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-14 09:18

Fotó - illusztráció: iStock

Agyba-főbe vertek egy budapesti szórakozóhely biztonsági őrei egy 57 éves férfit, két gyerekét pedig gázspray-vel fújták le.

A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba. A család vacsorázni ment a belvárosba, ahonnan evés után távoztak, később visszamentek, de be már nem jutottak.

Az ajtónál a biztonsági szolgálat emberei a két gyerekre támadtak, azonnal lefújták őket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút. A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, ám ő is kapott a maró spray-ből, majd ütötték, rugdosták. Édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták, s nagyon súlyosan helybenhagyták. Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört.

 

A megvert édesapa egy budapesti kórházba került, ám a saját felelősségére azonnal Németországba utazott, ahol az orvosok megállapították: sürgős műtétre van szüksége.

A támadást térfigyelő kamera rögzítette. Ez alapján beazonosította a rendőrség az elkövetőket, elfogták őket és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellenük a VII. kerületi rendőrkapitányság. Mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

A férfi nem először járt pórul Magyarországon. Tavaly szintén fiaihoz jött látogatóba, amikor a belvárosból ellopták a több tízmilliót érő luxusautóját.

Mai nap hírei

Félsz a medvétől? Akkor ezt olvasd el!

agroinform.hu3 órája

Alkoholista, véreskezű diktátor vagy polgárháborús hős?

igenyesferfi.hu5 órája

Mi történik a testeddel, ha egyáltalán nem hordasz bugyit?

joy.hu7 órája

Három perc alatt alakul repülővé a szlovák csodaautó

szeretlekmagyarorszag.hu16 órája

Svédországban új csúcsot ért el a járvány

demokrata.hu16 órája

Már a háziorvosokat is behívják kórházi munkára Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

nyirbator.ezalenyeg.hu18 órája

Megváltozik a hagyományos újságírás? - Így működik a mesterséges intelligencia a médiában

startlap.hu18 órája

Az évszázad bankrablását hozta össze két fiatal mosómedve

hamuesgyemant.hu19 órája