Biztonsági őrök vertek össze egy német topmenedzsert a bulinegyedben

Startlap - Startlap
Magyarországon élő fiait jött meglátogatni.

Az esetről elsőként beszámoló TV2 Tények információi szerint az egyik szórakozóhely biztonsági őrei agyba-főbe verték az 57 éves férfit, két gyermekét pedig gázspray-vel fújták le. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen – írja a Blikk.

Fiaihoz jött látogatóba

A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba. A család vacsorázni ment a belvárosba, ahol az este első fele nagyon jól sikerült, beültek az egyik, most divatos helyre, ahol ettek és beszélgettek.

Megtámadta őket a biztonsági szolgálat

„A vacsora végeztével fizettek, majd eljöttek az étteremből. Később mégis úgy gondolták, annyira tetszett nekik a hely, hogy visszamennek, de be már nem jutottak” – magyarázta a drámai este részleteit a férfi ügyvédje. Az ajtónál a biztonsági szolgálat emberei a két gyerekre támadtak, azonnal lefújták őket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút. A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, ám ő is kapott a maró spray-ből, majd ütötték, rugdosták.

A menedzser járt a legrosszabbul

Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták, s nagyon súlyosan helybenhagyták. Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört

– mondta a Blikknek dr. Varga Zoltán.

Nem bízta magát a magyar egészségügyre

A megvert édesapa egy budapesti kórházba került, ám a saját felelősségére azonnal Németországba utazott, ahol az orvosok megállapították: sürgős műtétre van szüksége. „Ügyfelem nem érti, miért támadtak rá. Ő csak jól akarta magát érezni a gyerekeivel. Természetesen feljelentést tett, jelenleg is nyomozás folyik az ügyben. Ami történt, az bizonyítottság esetén különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek minősülhet” – vélekedett az ügyvéd.

A történteket térfigyelő kamera rögzítette

A Blikk úgy tudja, a támadást térfigyelő kamera rögzítette. Az erzsébetvárosi rendőrök mindenesetre négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként az üggyel kapcsolatban. Azt írták, az eset során ketten könnyebb, egy férfi súlyos sérülést szenvedett.

Ez is érdekelhet

képcím

A matyóba öltöztetett Tóth Gabi kicenzúrázva énekelte saját...

képcím

"Börtön lesz ebből, fiúk és lányok!" - újabb magyar oknyomozó...

képcím

Koronavírus: 500 ezres bírság vár a szabályszegőkre