Életmentő szívműtéten esett át a magyar mulatós sztár

Szécsi Pál halálnak okáról beszélt Poór Péter, megvan Magyarország legszebb lánya, durva dolgot állít Curtis Majkáról. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-29 13:51

Fotó: iStock

Életmentő műtéten esett át Házibuli Attila

Elmondása szerint komoly halálfélelme volt, amikor jelentkeztek nála az első rohamok. Hiába híve a népszerű zenész az egészséges életmódnak, van amit ő is figyelmen kívül hagyott az elmúlt években. Hogy miért is kellett rajta elvégezni az operációt, arról itt tudhatsz meg többet.

A VOLT fesztivál megőrült Korda György és Balázs Klári erotikus színpadi táncáért 

Korda György és Balázs Klári életükben először léptek fel a VOLT fesztiválon, ezért kissé izgultak, hiszen a soproni közönség elméletben nem az ő rajognóikkal van tele. De az aggodalom teljesen felesleges volt. Ha érdekel, miért féltek annyira Kordáék, és milyen elsöprő sikert arattak, akkor ezt a cikket olvasd el, ahol a házaspár erotikus performanszáról is beszámolnak.

Durva dolgot állít Curtis Majkáról

Meredek kijelentéseket tett a korábban drogproblémákkal küzdő Curtis. Az énekes még mindig haragszik Majkára, amiért ország-világ előtt szétkürtölte, mivel küzd a magánéletében. Emlékezetes: Majka egy közös koncertjuk előtt a színpadról jelentette be a közönségnek, hogy Curtis nem tud fellépni aznap este, mert mentő vitte kórházba kábítószerezés miatt. Az ügynek – Curtis szerint – filmbe illő következményei lettek, amiről ebben a cikkben olvashatsz.

Schobert Norbi kelletlenül, dühösen és utoljára szólalt meg a Benke Laci bácsi temetésén készült szelfiről

Schobert Norbi és Rubint Réka is részt vett Benke László temetésén, ami a legtöbbek számára abból vált egyértelművé, hogy a gyászoló tömegből posztolták egy szelfin szomorú arcukat. Ebből természetesen hatalmas feszültség lett a kommentelői oldalon, hiába szedték le az ominózus fotót. Schobert először egy videóban fejtette ki az esettel kapcsolatos véleményét, de ez nem segített lehűteni az indulatokat, így végül nem szívesen, de nyilatkozott a szelfi-ügyről, és kifejtette, hogy nagyon elege van már az egészből. Az Update-vezér szavaiért ide kattints.

“Pali és Edit öngyilkosságának az égvilágon semmi köze nem volt egymáshoz” – Poór Péter elmondta, mi lehet a valódi oka Szécsi Pál halálának

Miután Szécsi Pál 30 évesen önkezével véget vetett életének, a tragédiát a legtöbben gyorsan összekötötték volt szerelme, Domján Edit másfél évvel korábbi öngyilkosságával.Nem így az énekes jó barátja, Poór Péter, aki szerint egész más oka volt annak, hogy Szécsi megölte magát. Poór Péter szavait minderről ebben a cikkben olvashatod.

“Az egész olyan volt, mintha egy mesefilmben lennénk” – Kiss Ramóna a hétvégén megházasodott

Kiss Ramóna az év elején adott életet első gyermekének, és nekünk csak most tűnt fel, hogy eddig nem is élt házasságban a büszke apával, Lékai Mátéval. A hétvégén azonban pótolták ezt a hiányosságot, oltár elé álltak, majd a frigyet a Római-parton ünnepelték egy lagzival. Az esemény tökéletesre sikerült – derült ki egy vendég részletes beszámolójából, amit a kattintás után olvashatsz el.

Ő Magyarország legszebb lánya

Nagypál Krisztina lett a legszebb magyar lány – legalábbis a 2019-es Magyarország Szépeversenyen, ami belépő a thaiföldi Miss World mezőnyébe. A két udvarhölgynek pedig Gaál Tímeát és Csonka Rebekát választották. A lányokról készült képeket alább találod.

Orbán Ráhel többszázezres táskával fesztiválozhatott 

Az egyik iskola szerint változékony időjárásban, poros helyekre, csomó ember közé érdemes nem a legdrágább holmijainkat elvinni, vagyis nem talpig Gucciban kell fesztiválra menni, mert úgyis ellopják, ne adj’ isten lehányják a gondosan kiválasztott darabokat, de az biztos, hogy koszos lesz.

Orbán Ráchel gyökeresen más elgondolást követ: a miniszterelnök lánya a szemfülesek szerint egy többszázezres táskával a hátán pihenhette ki dolgos napjai fáradalmait a soproni VOLT fesztivál VIP szekciójában. Igaz ami igaz, az erről készült fotó tanúsága szerintott tényleg nincs sár. Ha kíváncsi vagy a fényképre Ráchelről és a csodatáskáról, illetve érdekel, mennyibe kerülhetett a kiegészítő, akkor ide kattints!

Ne maradj le a hét legérdekesebb híreiről sem!

Hozzánk ömlik a horvát szennyvíziszap, hússzorosára drágult egy létfontosságú gyógyszer, brutális felvételek a csütörtöki ítéletidőről. A heti hírösszefoglalóért csak ide kell kattintanod!

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu18 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája