Kiemelt Hírek 2021. május 28.

"Egyedül élek, de nem magányosan" - így fest most a 73 éves Mohai Gábor, a legendás tévébemondó

Startlap Kiemelt Hírek 2021. május 28.
A mai napig aktívan dolgozik, saját családot viszont soha nem alapított. Mohai Gábor közös interjút adott Endrei Judittal és Kertész Zsuzsával. Bulvárösszefoglaló.

“Egyedül élek, de nem magányosan” – így fest most a 73 éves Mohai Gábor, a legendás tévébemondó

A tévés és rádiós bemondó, hírolvasó és műsorvezető a mai napig aktívan dolgozik, a Kossuth Rádióban és a tévében is rendszeresen szerepel, valamint saját lemezeket készít. Saját családot viszont soha nem alapított. Mohai Gábor közös interjút adott Endrei Judittal és Kertész Zsuzsával. Bővebben.

Gundel Takács Gábor újra képernyőre kerül

Közel négy éve működik szabadúszóként, számos ajánlatot visszautasított, ősztől azonban ismét egy vetélkedő házigazdájaként lesz látható. A műsorról, és arról, miért éppen ezt a felkérést vállalta el, ebben a cikkben olvashatsz.

Dér Heni bűbájos közös fényképet posztolt kéthetes kisbabájával

A május utolsó napján rendőri felvezetést követően megszületett Bendegúz egy folyó partján élvezte a jó időt anyukájával. Fotó.

Fekete Dávid cellatársa beépített ember lehet

A kérdésről Ambrus Attila fejtette ki szakértő véleményét, az ő zárkatársai a hatóságnak jelentettek. Videó és további részletek itt.

A 67 éves Richard Clayderman versailles-ban él harmadik feleségével

Fotó: Eric Fougere/Corbis via Getty Images

A Nancy Reagan által A Romantika Hercegének keresztelt Clayderman több mint ezer felvétellel és kétezer koncerttel a háta mögött is csak a koronavírus miatt kényszerült pihenőre, de napokon belül újra élőben áll színpadra. A párizsi zongorista a zenészekhez képest híresen visszafogott életet él, egy dolgot leszámítva: a feleségeit. Bővebben.

Már zajlanak a tárgyalások a botrányos körülmények között távozott Eszenyi Enikő budapesti visszatéréséről

A Vígszínház egykori igazgatója a súlyos vádak ellenére is meghatározó figurája maradt a hazai színházi szakmának. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Palvin Barbarát felismerhetetlenre sminkelték legújabb címlapfotóján

Az egyébként kiemelkedő szépségű magyar modell erősen eltorzított változata az olasz L’Officiel Italia magazin fedlapjára került rá. Íme a kép.

Exkluzív interjú készült Rák Katival: “Az én uram a világ legokosabb pasija”

A 62 éves színésznő negyven éve folyamatosan dolgozik, fotómodelkedett, filmezett, az utóbbi években a Jóban Rosszban, az Aranyélet, a Mintaapák és a Drága örökösök sorozatokban játszott, mindeközben a magánéletét sem hanyagolta el. Szerelemből házasodott, két lánya született, és jó természetének köszönhetően csak a szépre emlékezik.  A Best magazin podcastinterjúi sorában ezúttal Rák Katit kérdezték. A teljes beszélgetés itt hallgatható.

Nyári Dia nagyon elítélte a plasztikázást, aztán mégis megműttette a saját mellét: “Most jön a bikiniszezon”

Én csak vissza akartam kapni a régi kis dolgaimat

– így magyarázta az ügyet. Nyári Dia a Reggeli stúdiójában beszélt nézeteiről és műtétéről. Videó.

Lady Gaga megmutatta magát bikiniben, egy nap alatt 3,1 millió lájkot kapott

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Túl sok mindent nem tudunk hozzátenni a fentiekhez, a lényeg a fénykép, ami erre a linkre kattintva látható.

Keresés az oldalon