Gáspár Laci balhéjáról megszólalt a szórakozóhely is, másképp emlékeznek a történtekre

Startlap - Startlap
Egyre dagad az a botrány, aminek az egyik főszereplője az ismert énekes. Bulvárösszefoglaló.

Folytatódik a Gáspár Laci-botrány

Pár napja a Redditen tűnt fel először az videó, amin az látszik, hogy Gáspár Laci igencsak kemény szóváltásba keveredett egy szórakozóhely csapatával. Azóta már több kört is ment a net különböző szegleteiben a felvétel, amin az énekes torkaszakadtából üvölt. Szerdán Laci előadta a saját verzióját is, de csütörtökre a vendéglátóhely is megszólalt az ügyről. Íme

Ekkora ingatlanra cserélték Korda Györgyék 22 szobás villájukat

MTI/Balogh Zoltán

Augusztus közepén derült ki, hogy a Korda Györgyék januárban 700 millió forintért eladták II. kerületi villájukat, ahol már a szigorítások előtt is havi 500 ezer volt a gázszámlájuk. Balázs Klári most elárulta, mekkora az ingatlan, ahol új otthonra leltek. Innen megtudhatod.

Szilágyi János Albert Györgyiről: „Egy gyerek megváltoztatta volna”

Fiatal riporterként hamar a csúcsra ért Albert Györgyi, élete utolsó éveiben azonban olyan mélyre került, amiből már nem volt képes felküzdenie magát. Karriere megtorpant, magánéletében egymást érték a kudarcok. Most Szilágyi János beszélt róla, a Felfelé zuhanás című podcastműsorban. Részletek

Orbán Viktor hazatért a nyaralásból

Egy napilappal a kezében pózol a kormányfő legfrissebb Facebook-posztjában. Ha kíváncsi vagy, mit olvas, és hogy visszakaptuk-e a „régi” Orbán Viktort, ezen a linken megnézheted.

Németh Balázs stílusosan búcsúzott az M1-től

A műsorvezető csütörtökön búcsúlevélben köszönt el kollégáitól, szeptember elsejével ugyanis távozott a közmédiától. Németh az Instagramon is megemlékezett Híradós pályafutásáról, a stúdióban készült első és utolsó fotójával búcsúzott eddigi hivatásától. Katt ide.

Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor

A Géniusz a legnehezebb tudásharc, ami Magyarországon képernyőre került. A produkció nagy siker volt a nézők és a kritikusok körében is. A kvíz ősszel folytatódik az ATV-n, a műsorvezető pedig ismét Gundel Takács Gábor lesz.  Részletek.

Tündéri fotókat osztott meg a kislányáról L.L. Junior

A zenésznek sűrű nyara volt, de a fellépések mellett mindig szakít időt a családjára: a minap a kislányával programozott, erről pedig meg is osztott pár képet. Íme.

Jövő nyáron Budapestre jön a Rammstein, de tényleg

Fotó: MTI/EPA/Axel Heimken

Májusban egy kacsát vett be a fél magyar sajtó, a mostani hír azonban egyenesen a zenekartól származik. A koncert időpontját ebben a cikkben közlik.

Húsz éve indult a Big Brother: archív fotók az első napokról

2002. szeptember elsején indult Magyarországon a Big Brother és bár hiába telt el húsz év, vannak pillanatok (vagy a győztes Párkányi Évi esetében életutak), amelyekre a mai napig emlékszünk. A most megszerzett fotókon Liptai Claudia is feltűnik, aki a show kísérőműsorát vezette annak idején. A képeket itt nézegetheted.

 

Címlapkép: Sajtóklub RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar-német Eb-meccs: példátlan fejleményről számolt be...

képcím

Orbán Viktor mégis támogatja, hogy Mark Rutte legyen a...

képcím

EU-csúcs: von der Leyennek jó esélye van az újraválasztásra