Egy VII. kerületi kórházból tűnt el a doktornő

Startlap - Startlap
Már lovat is húzott kocsija után a kegyetlen kutyakínzó nő. Brutális jégeső téli fehérségbe borította Bódvaszilast, a mezőkövesdi utcák folyókká változtak a hatalmas eső után. Exhumálták egy 37 éve meggyilkolt kislány maradványait. Hírösszefoglaló.

Eltűnt egy 47 éves doktornő

A II. kerületi rendőrök keresik a 47 éves dr. Pető Erikát, akit utoljára kedd délután láttak egy VII. kerületi egészségügyi intézményben. Ebben a cikkben fényképet és személyleírást találsz dr. Pető Erikáról.

Már lovat is húzott kocsija után a kegyetlen kutyakínzó nő

Másik áldozata is volt annak a nőnek, akit egy autós állított meg, miközben kocsija után egy madzaggal kikötve nagy sebességgel húzta maga után kutyáját. Minderről bővebben erre a linkre kattintva olvashatsz. 

Brutális jégeső téli fehérségbe borította Bódvaszilast, a mezőkövesdi utcák folyókká változtak a hatalmas eső után

Mezőkövesden 44 mm csapadék hullott, Bódvaszilason pedig elég komoly jégeső volt. Mindkét település lakói dokumentálták a helyzetet, megdöbbentő fotók készültek a váratlan égzengés után.

Exhumálták egy 37 éve meggyilkolt kislány maradványait

Exhumálták Izraelben a 12 éves Nava Elimeleh testét, akit 37 évvel ezelőtt gyilkoltak meg. A hatóságok azt remélik, most azonosítani fogják az elkövetőt. Arról, hogy miként halt meg Nava, és milyen módszerekkel nyomoznának gyilkosa után, a következő cikkben írnak.

Ezért szólította fel távozásra Karácsony Gergely távozásra a főpolgármester-helyettest

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Keddi sajtótájékoztatóján Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettesi megbízatásának visszavonására szólított fel Karácsony Gergely Szalay-Bobrovniczky férje gyanús ügyletei miatt. Kattintás után kiderül, miről van szó pontosan.

Németországban elfogták a másik férfit, aki végigverte a fél Kertész utcát

A német rendőrök nemrég tartóztatták le azt a magyar férfit, aki február 21-én éjjel társával együtt több embert – köztük nőket is – durván megvert a fővárosi Vittula nevű szórakozóhely előtt. 

Egy kereszténydemokrata exrendőr magánhadserege is beszállt a Velencei-tó partján dúló földesúri NER-háborúba

Tönkretették az öntözőrendszert, megrongálták a központi szivattyúházat, és használhatatlanná tették a víztisztító medencét is azokon a Fejér megyei földeken, amelyek a vita tárgyát képezik. A területeket egy Mészáros Lőrinchez közelálló felcsúti család és egy másik, kiváló kapcsolatokkal rendelkező üzleti csoport is akarja, és a helyzet már odáig feszült, hogy utóbbiak egy balatonfüredi KDNP-s politikustól kértek védelmet, akitől kvázi egy kisebb magánhadsereget kaptak. Az alábbi cikkből megismerheted a történet szereplőit, kapcsolati hálóit és az egyéb részleteket.

Nyakunkon a kánikula, most menj strandolni

Fotó: Vagn Hansen/BIPs/Getty Images

Szerdán a legtöbb helyen a hőmérők higanyszála eléri, vagy át is lépi a 30 fokot, majd egy rövid enyhülés utána újra visszatér a napsütéses szárazság. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Ilyen volt az oktatásügyi tüntetés Budapesten

képcím

Karácsony: Budapesten nincs helye Hamászt támogató...