Egy közösen átmulatott éjszaka után, hetven késszúrással ölte meg majd ásta el 24 éves áldozatát Zsolt

Startlap - Startlap
Hónapokon át eltűntként keresték a fiatal fiút, akit brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói még tavaly szeptember 4-én, egy tetemkereső kutya segítségével bukkantak rá Budapest XI. kerületében egy fás, bokros területen elásva egy eltűntként nyilvántartott férfi holttestére – írja a police.hu. A rendőrség napokon belül elfogott egy gyanúsítottat, akinek ügyében a napokban zárult le a nyomozást.

A 32 éves V. Zsoltot különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt hallgatták ki, amelynek elkövetését a férfi beismerte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai továbbították az ügyet az illetékes ügyészség részére.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy V. Zsolt tavaly májusban együtt mulatott az áldozattal: a két férfi közösen italozott, illetve kábítószert is fogyasztott. Ezt követően azonban vitába keveredtek és dulakodni kezdtek, majd V. Zsolt közel hetven késszúrással végzett a 24 éves fiatalemberrel. A férfi ezután egy táskába tette, majd elásta áldozata testét.

Miután a nyomozók hónapok múltán felfedezték a holttestet, alig négy nappal később, 2017. szeptember 8-án elfogták az elkövetőt a lakásán. Az akcióról videó készült:

Ez is érdekelhet

képcím

Négy fiatal halt meg a tapolcai vonatbalesetben

képcím

Megszólalt Szilágyi Liliána apja

képcím

Novák Katalin: Akik azt mondják, én csak egy bábu leszek, a...