Kiemelt Hírek 2021. augusztus 11.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: látványosság a Duna felett; csodára bukkant Hadházy

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 11.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Béren egyedülálló kutak épültek. Csütörtökön olyat láthatunk Budapesten a Duna felett, amire ritkán van lehetőség.

Hadházy Ákos / Facebook

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A Honvédelmi Minisztérium közleményében arról tájékoztat, hogy Budapesten a Duna felett – kiemelten a Margit híd és a Lánchíd közötti szakaszon – fokozott hanghatásra kell számítani augusztus 12-én, csütörtökön 10 és 11 óra között. Ha kíváncsi vagy, milyen – látványnak sem utolsó – eseménynek lehetsz szemtanúja, kattints erre a linkre.

Rossz hír

Hadházy Ákos maga nevezi csodának a Béren uniós pénzből épített kerekes kutakat. A független képviselő a  Facebook-oldalán fotókkal bőven illusztrálva számolt be a “Kelet-Nógrád Kulturális Értékeinek Hálózata” nevű projektről. És hogy mitől egyedülállóak ezek a kutak? Megtudhatod ebből a cikkből.

Keresés az oldalon