Egy jó hír, meg egy rossz hír: ismét változik az építőanyagok ára; csalók támadják az OTP Bank ügyfeleit

Startlap - Startlap
Lényegében megszűnt az építőanyag-hiány Magyarországon. Gyakran sikerül megtéveszteni a számlatulajdonosokat.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Lényegében megszűnt az építőanyag-hiány Magyarországon, és hamarosan olcsóbban juthatnak a vásárlók a termékekhez. Hogy mekkora árcsökkenés várható a következő hetekben, innen kiderül.

Rossz hír

Magukat a bank alkalmazottainak kiadó ismeretlen személyek keresik telefonon a bank ügyfeleit (és másokat is, akikkel a bank nem áll szerződésben) az OTP Csoport által használt központi és leányvállalati hívószámokhoz hasonlító telefonszámokról. Ha érdekel, milyen hamis információkkal bombázzák a felhívottat, ebből a cikkből megtudhatod.

Ez is érdekelhet

képcím

Hadházy: 474 millióból egy nagy halom trágya lett

képcím

Egy jó hír, meg egy rossz hír: közelebb az Alzheimer-kór...

képcím

Vigyázat: hamis nyereményjáték terjed az Auchan nevében