Kiemelt Hírek 2021. szeptember 16.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: érkeznek a zivatarok; iPhone-modellek tűntek el a kínálatból

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 16.
Óráról órára mutatjuk a csapadék útját. Az Apple bejelentés nélkül vezetett ki több iPhone-t is.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Bár a tény, hogy egy ma esti hidegfronttal véget ér a nyarat idéző, kellemes, napsütéses idő, nem túl örömteli, mégis van a hírnek egy rendkívül pozitív aspektusa is: a hidegfronttal párosuló zivatarok remélhetőleg enyhíteni fognak valamelyest a hosszú ideje tartó szárazságon. A csapadék érkezését ebben a cikkben követheted óráról órára.

Rossz hír

Az Apple szeptember 14-én bemutatta az iPhone 13 széria darabjait, ezzel együtt pedig szépen csendben, bejelentés nélkül kivezetett több korábbi modellt. Melyek ezek? Innen megtudhatod.

Keresés az oldalon