Kiemelt Hírek 2021. augusztus 10.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció friss adatai; újabb pofon a lúgos orvos áldozatának

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 10.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Folytatódik Renner Erika kálváriája. Közölték az egyik legfontosabb hazai koronavírusadatot.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden közzétette a koronavírus-koncentráció szennyvízben mért legfrissebb adatait. Meglepő értékek láttak napvilágot. Részletek.

Rossz hír

Bene Krisztián a jogerős ítélet szerint 15 napon belül átutalta a 25 millió forint kártérítést és az azzal járó perköltségeket, de az összeget nem az áldozata kapta meg. Mi történt? És mit tehet Renner Erika, ha hozzá akar jutni a neki megítélt pénzhez? Innen kiderül.

Keresés az oldalon