Kiemelt Hírek 2021. július 07.

Egy jó és egy rossz hír: nagy változás a Lidlnél; durva idő lesz csütörtökön

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 07.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Ma sem fázunk, de a holnapi hőség sokakat meg fog viselni. A jó hírt ezúttal a Lidltől kaptuk.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A Lidl Magyarország 2018-ban kötelezte el magát a fenntarthatóbb műanyaghasználat mellett. Amit most jelentett be az üzletlánc, azt minden, a Föld jövőjéért aggódó, felelős gondolkodású ember örömmel fogad. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen változások jönnek a Lidlben rövid és hosszabb távon.

Rossz hír

Tetőzik a hőhullám, szerdán másodfokú figyelmeztetés érvényes a nagy meleg miatt. De nem ússzuk meg ennyivel, csütörtökön még elviselhetetlenebb lesz a hőség az ország nagyobb felében. Veszélyjelzést adtak ki. Megyékre bontva is megnézheted, milyen idő lesz holnap, ide kattints.

Keresés az oldalon