Egy hűtő mögül került elő a 10 éve eltűnt fiú holtteste

Rétvári bejelentette, hogy milyen nagy összegű lesz a nyugdíjprémium, Boris Johnson lett az új brit miniszterelnök, különös ítélet Nagy Blanka ügyében. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-23 18:09

A képen Larry Ely Murillo-Moncada , fotó: Council Bluffs Police Department

Tíz éve eltűnt férfi csontvázára bukkantak a szupermarket hűtője mögött

Egy holttestre leltek azok a munkások, akik hűtőket szereltek le egy bezárt No Frills szupermarketben ez év januárban, az iowai Council Bluffsben. A rejtélyes esetről kiderült, hogy nem gyilkosság, viszont a szerencsétlenül járt áldozatra végtelenül hosszú szenvedés várt. A megdöbbentő sztori a kattintás után fog kiteljesedni igazán.

Rétvári: komoly pénz lesz a nyugdíjra

Fotó: MTI/Kovács Attila

A 2020-as költségvetésben nem csupán a családok támogatására jut magasabb, két és félszer akkora összeg, mint 2010-ben, de több pénzt fordítanak az egészségügyre, az oktatásra és nyugdíjra is – emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján. A 2020-as nyugdíjprémiumra félretett összeget – mely nagyságát ebben a cikkben olvashatod –  konkrétan meg is nevezte Rétvári Bence.

Több, mint 200 ezer forint volt életük legrosszabb nyaralása a Balatonon

Ha nem ették meg a vacsorát, mert egyszerűen nem ízlett nekik, akkor másnap reggelire újból ugyanazt kapták. Újabb felejthetetlen, de inkább megdöbbentő élmények ebben a cikkben a Club Aligáról. 

Visszaadták a biztonsági őrök a talált táskát, de előtte azért még kivettek belőle 900 ezer forintot

A gyanúsítottak, még július 19-én 20 óra környékén Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron találtak egy padon hagyott táskát, amit idővel visszaadtak ugyan, de már a benne lévő összeg nélkül. A tulajdonos azonban nem érte be ennyivel, és feljelentést tett. A két “mestertolvaj ” minden elkövetett, hogy ne bukjon le, ezért alaposan eldugták a szajrét – ide kattintva azonban kiderül, hogy mégsem tudtak túljárni a rendőrök eszén.

Boris Johnson lesz az új brit miniszterelnök

Fotó: Niklas Hallen / AFP

Boris Johnson lesz Theresa May távozó miniszterelnök utódja mind a pártvezetői mind a kormányfői tisztségben, jelentették be kedden a londoni Queen Elizabeth II konferenciaközpontban. Johnson, aki abszolút Brexit párti, korábban már London főpolgármestere is volt. Mostani tisztségére elsöprő fölénnyel választották meg – hogy mennyire így van, arról te is megyőződhetsz, csak egyet kell klikkelned hozzá.

Különös ítélet született Nagy Blanka ügyében

Felemás döntést hozott az ítélőtábla a diáklány esetében, ugyanis rábólintottak a Ripost egyik fellebbezésére.Korábban az Origo és a Lokál.hu első és másodfokon is elvesztette azt a sajtópert a Blankával szemben, amelynek alapja az volt, hogy egy, a Ripost által közzétett cikkek szemléztek. Most azonban a Ripost javára döntött a bíróság, ha nem is a teljes ügyben:  ide kattintva te is megtudhatod, miben is  nyert  a lánnyal szemben a portál.

Mai nap hírei

Eltűnhet a krumpli Magyarországról

vasarnap.hu3 órája

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu7 órája

Hiába a járvány, a kormány nem enged: teljes kórházi osztályok álltak le

168.hu7 órája

Rengeteg a fertőzött - Ez lett az eredménye az ingyenes budapesti koronavírus szűrésnek

life.hu7 órája

Olyan hír jött A mi kis falunkról, aminek minden rajongó örülni fog

promotions.hu7 órája

Várjuk a járvány végét? Ami aztán jön, rosszabb lehet

mezohir.hu8 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu9 órája

Jön ″az új Windows″

digitalhungary.hu13 órája