Egy benzinkutas elmondta, hogyan vernek át

Kiderült, mekkora nyugdíjemelés jöhet, ölben cipelik a betegeket a mátészalkai kórházban, állásukat féltő óvónőkkel íratta alá a józsefvárosi önkormányzat a Kubatov-listát. Többek között ezekről olvashatsz reggeli hírösszefoglalónkban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-29 08:49

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Részletesen beszámolt egy volt benzinkutas arról, hogyan verték át kollégáival az autósokat

Kirúgtak volna, ha nem teszem. Ráadásul körülöttem mindenki trükközött

– válaszolja Évi arra a kérdésre, hogy miért vett részt a vásárlók szisztematikus átverésében. Évi, aki 15 évvel ezelőtt dolgozott shoposként egy kúton, elmesélt hat olyan lehúzási trükköt, amelyek között néhány egészen elképesztő is akad. Az egykori benzinkutas részletes beszámolóját itt olvashatod el, ahol a MOL, az OMV és a Shell reakcióját is megismerheted.

Kiderült, mekkora nyugdíjemelés várható az ősszel

Ha érdekel, a szakértők szerint mennyivel fogja emelni a kormány a nyugdíjak összegét, ide kattints.

Hetek óta ölben cipelik az ápolók a betegeket a mátészalkai kórház belgyógyászatán

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

A beteghordók és a hozzátartozók ölben viszik a betegeket a mátészalkai kórház belgyógyászati osztályán, mivel a lift pár héttel ezelőtt elromlott. Az alábbi cikkből kiderül, mit mond a kórház, miért nem sikerült orvosolni a hibát, valamint hogyan vélekedik minderről egy jogász.

Az állásukat féltő óvónők nem mertek ellenkezni, Kubatov-listára kerültek

Józsefváros vezetése elismerte, hogy a helyi önkormányzati óvodákban gyűjtöttek aláírásokat a kormány bevándorlásellenes programjához. Az eset úgy derült ki, hogy az egyik dolgozó mobiltelefonjával hangfelvételt és fotókat készített. Azzal kapcsolatban, hogy nyomásgyakorlás történt, már más véleményen van az önkormányzat és a sajtónak megszólaló óvodai dolgozók.

Fotó: Valery SharifulinTASS via Getty Images

Kattints ide, hogy megtudd, hogyan magyarázza a kerületvezetés a történteket, és mit mesélnek ehhez képest az érintett óvodai dolgozók. A cikkből arról is tájékozódhatsz, miként látja az esetet a TASZ jogásza, aki szerint többszörösen szabálytalan volt az aláírásgyűjtés.

Tiborcz István kivételes lehetőséget kapott a budai önkormányzattól

Lázár János vadásztársa, a Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnöke, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Bayer Zsolt kormánypárti publicista: ezekben a személyekben az a közös, hogy életre szóló bérleti joggal rendelkeznek a budai Várban önkormányzati lakásokra. Tiborcz István ennél is jobban járt: az önkormányzat döntése értelmében a miniszterelnök veje megvásárolhat egy patinás, csaknem 350 négyzetméteres műemléképületet. Pedig ez errefelé, ahol az ingatlanok többsége az önkormányzat tulajdonában áll, elég kivételes dolognak számít. 

 

Az adóhatóság figyelmeztet: Csúnyán megjárhatod, ha külföldről behozott használt autót vásárolsz

Tavaly csúcsot dönthetett a használtautók magyarországi importja, azonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felhívta a figyelmet, hogy tapasztalataik szerint az elsőre olcsónak tűnő külföldi kocsik végül gyakran drágábbak lesznek, mint a magyar tulajdonostól vásárolt járművek.

Fotó: Justin Sullivan/Getty Images

Nagy esők jönnek

Magyarországtól keletre örvénylik az a ciklon, ami eleinte átmenetileg szárazabb, majd nedvesebb levegőt szállít az ország területére. Részletes időjárás-előrejelzést itt olvashatsz.

Mai nap hírei

Ezzel a sportautóval jár mostanában Rákóczi Ferenc

ifaktor.hu4 órája

Direkt az utca legromosabb házát vették meg - mesés, mit alkottak belőle

femcafe.hu6 órája

A német állam kinyújtott karja beavatkozik a magyar belügyekbe

hirado.hu12 órája

Csökkent az új fertőzöttek és az elhunytak száma is hazánkban

demokrata.hu13 órája

Gulyás: Csak az AstraZenecával való oltást függesztettük fel

444.hu14 órája

Merkely Béla elárulta, mikor érhet véget a vírus harmadik hulláma

life.hu16 órája

Kiderült az oltási rendszer hibabejelentő telefonszáma

digitalhungary.hu16 órája

Bill Gates ott talált energiát, ahol senki nem várta

tisztajovo.hu17 órája