Egy 22 éves lány az új helyettes államtitkár

Ilyen még soha nem volt Magyarországon. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-04 17:36

Fotó: Novák Katalin / Facebook

Egy 22 éves egyetemista lány lett az új helyettes államtitkár

A hét eddigi legszínesebb politikai híre, melyre valószínű minden oldalon lesznek olyanok, akik felkapják a fejüket. Rácz Zsófia rövid életútjának pár állomását innen lehet elérni – az is kiderül, mit is keresett az ENSZ-nél. Itt pedig azt is  elolvashatod, milyen törvényt is fognak módosítani, hogy betölthesse ezt a szerepkört Zsófia.

A nyugdíj jövőre jó párszor érkezhet hamarabb

Reméljük sokan örülnek ennek az információnak, bár nem teljesen mindenkire vonatkozik, mivel itt is lesznek kivételek. Az Államkincstár még nem adta ki a hivatalosan, de errefelé már megnézhető, mikor is várható hamarabb a havi illetmény.

Erős jóslat érkezett: 375 forint lehet az euró, Magyarország kiléphet az EU-ból

A Saxo Bank minden évben elkészíti a következő esztendőre vonatkozó tíz, leginkább meghökkentő jóslatát. Most újra így tett, a magyarázatokat ebben a cikkben olvashatod el.

Szembetalálta magát a magyar egészségüggyel a Nélküled szerzője

MTI Fotó: Baranyi Ildikó

Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes frontembere még októberben szenvedett olyan súlyos motorbalesetet, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Sajnos mire az operációig eljutott, neki is meg kellett járnia a maga kálváriáját a magyar egészségüggyel kapcsolatban. A felháborító részleteken errefelé lehet álmélkodni. 

Ismét műtétet kellett végrehajtani a szétválasztott bangladesi sziámi ikreken

A bravúrosan szétválasztott ikrek most újabb beavatkozásokon, úgynevezett helyreállító operációkon estek át. Hogy ezek esetükben mit is jelentenek, illetve milyen hatással lehetnek rájuk arról itt tudhatsz meg többet. 

Magyarország újabb büntetést kapott

Az OLAF vizsgálatai és az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóság 2015. és 2017. évi ellenőrzései rendszerszintű hiányosságokat találtak a magyar vidékfejlesztési program közbeszerzési eljárásaiban. Ha érdekel a retorzió összege, errefelé megtudhatod.

A Nemzeti Színházban készült fotókat tiltott le Vidnyánszky

Fotó: MTI/Soós Lajos

Nem járul hozzá többé a Nemzeti Színház vezetője ahhoz, hogy a Színház folyóirat az intézmény fotóit közölje. Az indoklást ebben a cikkben tették közzé.

Összeért a komáromi új Duna-híd

A tél beálltával le kellett állítani ugyan a munkákat, de a mostani utolsó fázis már rendkívül kecsegtető tavaszi nyitányt ígér az új Duna-hídnál. Ha szereted a monumentális építkezéseket, akkor errefelé még egy lenyűgöző videón is megtekintheted az építkezést.

Most még nehezebb világ vár a színházakra

Az artportal.hu úgy tudja, készül a kormányzat „kulturális törvényjavaslata”, mellyel 2020. január 1-től megszüntetnék az 1993 óta működő Nemzeti Kulturális Alapot (NKA). Emellett létrehoznának egy kultúrstratégiai tanácsot, amely alá rendelnék az NKA pénzét. Hogy ez a színházakat milyen negatív módon érintené, azt ez a cikk tárgyalja.

Mai nap hírei

Néma maradt a mikrofonja, amikor Vidnyánszkyt is meghallgatták az Európai Parlamentben

szeretlekmagyarorszag.hu2 órája

Hujber Feri összeomlott a Konyhafőnök Vip új évadában

eletforma.hu7 órája

Hatalmas a felháborodás Ausztráliában: kivágtak egy “szülő” fát

napmintnap.com8 órája

Nyugdíjemelés: megkárosítja az időseket a kormány

ezalenyeg.hu8 órája

A görcsös izommerevséget csökkentő hatóanyagot fejlesztettek ki hazánkban

szimpatika.hu10 órája

25 évesen alig tud úszni az ötszörös olimpiai bajnok úszó

eurosport.hosszabbitas.hu10 órája

Nagyon rosszat is jelenthet, ha túl gyorsan lemerül a mobilod!

digitalhungary.hu11 órája

Sosem hallott titok derült ki Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról

joy.hu11 órája