Eddig bírta: megtört a csengeri örökösnő

Volt aki százmilliót adott neki kölcsön.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-18 21:13

Fotó: Police.hu

A 24.hu úgy értesült, 368 millió forintnyi csalással gyanúsítják Sz. Gáborné, akit korábban Kósa Lajossal is hírbe hoztak.

Az óriási örökségről mesélő nőnek 2013 és 2018 között legalább ekkora összegben adtak kölcsön azok, akiket rá tudott szedni azzal a szöveggel, hogy 1300 milliárdot örökölt, de magánhitelre van szükség ahhoz, hogy hozzá tudjon jutni az 1300 milliárdos hagyatékhoz.

A portálnak az asszony ügyvédje, Helmeczy László is nyilatkozott:

A kölcsönkért összegek elég változóak: az ötszázezertől a százmilliós tételig terjednek. Ügyfelem annyit ismert el, hogy a hagyaték felvételéhez kérte a kölcsönök egy részét. Több külföldi és magyar ügyvéd is eljárt az ügyben, és azért kellett neki a pénz, hogy fedezni tudja a kiadásait. De jelentős összegbe kerültek a kint tartózkodás költségei is.

A jogi képviselő szerint a sértettek közül többen is hisznek ügyfelének, olyannyira, hogy még a letartóztatása után sem jelentették fel. Ráadásul a 100 milliót kölcsönadó család sem követelte még vissza a pénzt.

Helmeczy úgy véli, ügyfelét is megvezették. Ezt azzal magyarázza, hogy az esetek 90 százalékában a saját számlájára utaltatta a pénzt. Szerinte, ha Sz. Gáborné csaló lenne, akkor nem ilyen jól bizonyítható módon jut a pénzhez.

Mai nap hírei

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu1 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu2 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu5 órája

„A mozgáshiányos életmód károsabb, mint a dohányzás” – Interjú a Testnevelési Egyetem rektorával

unilife.hu6 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu7 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu8 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu8 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu11 órája