Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Durván beszóltak Kasza Tibiéknek leendő kislányuk miatt

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2018. június 18.
Hihetetlen, milyen rosszindulatú emberek vannak.

Alig egy hónapja vallotta be a műsorvezető, hogy kedvesével gyermeket várnak, és alig pár napja beszélt a születendő csöppség neméről Tibi.

Tegnap azonban olyasmivel kellett szembesülniük, ami bármely leendő szülőnél kiverte volna a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy egy kétgyermekes anyuka megdöbbentő üzenetben reagált arra, hogy a zenész párja kislányt hord a szíve alatt. Sőt, példátlanul módon még Czeizel Endrét is belekeverte az egészbe:

Egy kétgyermekes anyuka hosszan taglalta, hogy igazából egy lány gyerek az nem gyerek. Igazából fiút csinálni az eredmény, lányt csinálni az csak maszatolás. Odáig is elment, hogy Czeizel Endrét is belekeverte, azt mondta, Czeizel szerint is fiút nehéz csinálni, lányt pedig bárki tud. Ezt ecsetelte és fejtette ki hosszasan, olvasva a sorait én pedig döbbenten néztem magam elé. Teljesen le voltam forrázva!

– háborgott  Tibi, aki úgy érzi, hogy ez a fajta hátbatámadás még erősebbé tette őket. Mint elmondta, hatalmas boldogságot érez, hogy kislánya lesz, és nekik sosem számított a gyerek neme, csak az, hogy egészséges legyen a pici.

Ezt az esetet is csak azért mondom el, nehogy ez a fajta gondolkodás másokat is megfertőzhessen. Ezek a születendő kislányok a jövő édesanyái! És én már most megígérem, apu mindent megenged majd, apuval mindent meg lehet majd dumálni és ha valamit anyu nem enged, akkor nyugodtan jöhet majd hozzám, megbeszéljük…

– mondta a leendő édesapa.

Keresés az oldalon