Dr. Demeter Alexandra állítja, Bochkor titokban vele járt: "Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel"

Startlap - Startlap
A Blikk régóta sejti a viszonyt a műsorvezető és a nála 25 évvel fiatalabb ismert gyógyszerész között. Demeter szerint a magát évek óta szingliként beállító Bochkor valójában letagadta őt. Bochkor Gábor is megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

Dr. Demeter Alexandra állítja, Bochkor titokban vele járt: “Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel”

A Blikk régóta sejti a viszonyt a műsorvezető és a nála 25 évvel fiatalabb gyógyszerész között, aki a Survivor, illetve A konyhafőnök VIP szereplőjeként vált közismertté. Demeter Alexandra kiteregette a kapcsolat kellemetlen részleteit, szerinte a magát évek óta szingliként beállító Bochkor valójában letagadta őt. Bochkor Gábor reagált. Bővebben.

Lánykéréssel és tányérostul a kidobott étellel indult A Konyhafőnök

A főzős reality hétfőn megkezdődött új évada máris eseménydúsan alakul. Egy versenyző duplán örülhetett, a zsűritől és barátnőjétől is csak igeneket kapott, így továbbjutott, immár vőlegényként. A jelenetet erre a linkre kattintva nézheted meg.

És akkor emlékezzünk meg a kevésbé sikeres indulókról is: itt egy remek összeállítást találsz azokról a szakácsokról, akik annyira tragikus munkát végeztek, hogy volt, akinél Rácz Jenő egyszerűen inkább elhagyta a stúdiót,Sárközi Ákos tányért dobált, de talán ennél is súlyosabb volt a verbális kritika, amivel a próbálkozókat illették.

Elolvadsz, ha meglátod ezeket az apa-lánya képeket a brit királyi család legifjabb tagjáról

Fotó: Andrew Matthews – WPA Pool/Getty Images

Jack Brooksbank jelenleg duplán kiváltságos helyzete, miszerint ő II. Erzsébet unokájának, Eugénia hercegnőnek a férje, plusz éppen most ünnepli 35. születésnapját, a világ mai napon kevésbbé szerencsés maradéka számára a fentieknél apróbb, de mégis remek előnnyel járt: elbűvölő papa-baba fényképeket tettek közzé a királynő dédunokájáról és a születésnaposról. Fotók.

Shane Tusup majdnem nekiment egy szurkolónak egy focimeccsen

Tusup a vendégként játszó III. kerületi TVE életvezetési tanácsadója, illetve erőnléti edzőjeként volt jelen a meccsen, ahol durva vita kerekedett. Mi történt pontosan? Innen kiderül.

Will Smith igazi kelet-európai aputestet posztolt: félmeztelen fotóval jelentette be, hogy élete legrosszabb formájában van

Kerek formáihoz remekül illik a melegítőfelsője és az alsónadrág. Will Smith pocakfotója közel hatmillió lájknál jár. Nézd meg te is.

Bill Gates elválik feleségétől

Fotó: Scott Olson/Getty Images

Bill és  Melinda Franch, a későbbi Melinda Gates 1994-ben házasodtak össze, több mint húsz éve dolgoznak együtt híres jótékonysági alapítványukon, amely jelenleg 51 milliárd dolláros, vagyis körülbelül 15 250 milliárd forintos vagyon felett gazdálkodik. A házaspár a Twitteren adott ki közös közleményt. Bővebben.

Miniszobrral tisztelegnek Cipő emléke előtt Ungváron

Bódi László Cipő, a Republic együttes néhai frontembere május 3-i születésnapja emlékére állítottak különleges műalkotást kárpátaljai szülőföldjén. További információkért katt ide.

Bradley Cooper négyéves lánya igazi divatdiktátor lett

Fotó: Daniele Venturelli/WireImage

Tekintve, hogy Lea De Seine anyukája a divatipar ikonjaként számon tartott Irina Shayk orosz modell, végülis nem meglepő, hogy a kislány már az oviba is úgy megy, mint a felnőttek az operába. Fotók és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...

képcím

Jobb vagy földrajzból, mint egy ötödikes? Kvíz