Donald Trump üzent Magyarországnak

Startlap - Startlap
A volt amerikai elnök videoüzenetét a CPAC Magyarország konferencia pénteki budapesti zárónapján vetítették le.

A konzervatívok történelmi csatát vívnak marxista globalistákkal és a kommunistákkal az egész világon, “olyan barbárokkal szemben, akik le akarják rombolni a szabadságunkat és a hagyományainkat” – mondta Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Magyarország konferencia pénteki budapesti zárónapjának megnyitóján sugárzott videoüzenetében.

Trump hangsúlyozta, hogy a nyugati civilizáció komoly bajban van, Európában és Amerikában is “össze kell fogni, hogy megvédjük határainkat, zsidó-keresztény értékeinket, identitásunkat és életmódunkat”.

Nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy üdvözölheti a budapesti CPAC-konferencián összegyűlt “szabadságszerető hazafikat”, akikkel együtt “hiszünk abban, hogy a hit és a család alkotja egy jó és szabad társadalom alapját”, illetve hogy “egy nemzet határok nélkül egyáltalán nem is nemzet”.

Donald Trump szerint a hagyományok, a jog uralma, a szólásszabadság és minden emberi élet Isten adta méltósága azok az eszmék, amelyek összekötik a konzervatív mozgalmat és amelyek megmentik majd a nyugati civilizációt.

A volt amerikai elnök üzenetében kiemelte azt is, hogy négyéves hivatali ideje alatt megtisztelő volt számára mélyíteni az Egyesült Államok és Magyarország közötti “különleges barátságot”, és emiatt köszönetet mondott Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Magyarország és egész Európa konzervatív polgárainak Donald Trump azt üzente, hogy “folytassák a harcot szabadságunk és civilizációnk védelmében”.

“Nyerésre állunk, és végig fogjuk csinálni” – mondta a volt amerikai elnök.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán ezekkel a szavakkal fogadta Donald Trump beszédét: “Köszönöm, elnök úr! Gyere vissza és hozz békét!”

 

Orbán Viktornak a CPAC Magyarország konferencián csütörtökön elmondott beszédéről ebben a cikkben írtunk.

(MTI)

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Ez is érdekelhet

képcím

Óriási kártérítésre kötelezték Donald Trumpot

képcím

Meghalt Donald Trump idősebb testvére

képcím

Orbán Viktor: Hívjuk vissza Trumpot!