Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Diego Maradona elnöki bevonulása: katonai autóban érkezett új csapatához - fotó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
Nem volt hosszú a látogatás: Maradona éppen csak munkába állt, máris szabadságolta magát 15 napra.

Diego Maradona lett a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke. A legendás argentin futballistát már be is mutatták új klubjánál, s tekintve, hogy az egyik oldalon pénzből, a másikon szereplésvágyból nincs hiány, már-már olyan volt az egész, mint egy fesztivál vagy felvonulás.

Maradonát beültették egy katonai járműbe, ahonnan integetett a járókelőknek, majd furikázták egy kicsit, végül bevitték a stadionba, majd a pályán is parádézott még egy kicsit, és hiába játszott új csapata, inkább magát ünnepeltette – írja a player.hu.

A látogatás azonban nem nyúlt hosszúra, Maradona ugyanis éppen munkába állt, máris szabadságolta magát 15 napra – írja az rt.com.

Fotó: Viktor DrachevTASS/Getty Images

„Argentínába repülök, ahol a jól megérdemelt szabadságomat töltöm, mivel az elmúlt másfél évben rendkívül intenzíven dolgoztam – magyarázkodott az argentin. – Még a karácsonyt sem töltöttem együtt a családommal és a lányom esküvőjéről is lemaradtam, szóval muszáj feltöltődnöm és erőt gyűjtenem. Utána viszont sietek vissza a csapathoz, és együtt edzem majd a játékosokkal, mert szükségük van erre.”


A csapat egyébként csütörtökön és jövő hét csütörtökön rendkívül fontos mérkőzést játszik az Európa-ligában a görög Atromitosz ellen, ám úgy tűnik, Maradona mégsem tartotta olyan lényegesnek, hogy ott legyen ezeken a találkozókon.

Fotó: Viktor DrachevTASS/Getty Images

Keresés az oldalon