DiCaprio meghízott, ő pedig lefogyott – igazságos az élet Kate Winslet szerint

Ma 43 éves a színésznő.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-05 11:45

Fotó: Facebook

Kate Winslet már gyerekkorában is színésznő akart lenni, tizenegy éves korában állt először kamera elé, akkor egy gyerekmüzli reklámjában szerepelt. A színjátszás magával ragadta, ezért eltökélte: bármi legyen az ára, színésznő lesz.

Szülővárosában kezdte szárnyait bontogatni a Reading Repertory Theatre-ben, majd később a londoni West Enden is fellépett.

Már 17 évesen szerepelt filmben, a Mennyei teremtményekben. Egy évvel később pedig Oscarra is jelölték az Értelem és érzelem című filmben nyújtott alakításáért. 1997-ben az óriási sikert arató Titanicban pedig mindenki megismerte a nevét. Azóta is nagyon jóban vannak filmbéli partnerével, Leonardo DiCaprioval. Még viccelődött is, hogy a film óta Leo meghízott, ő viszont lefogyott, úgyhogy szerinte igazságos az élet. Egyébként kifejezetten harcol a pozitív testképért, amit nagyon fontos ügynek tart. 2003-ban a GQ magazin vékonyabbra retusálta egy fotósorozaton, ami ellen hangosan kikelt. Kiemelte, hogy nem így néz ki a valóságban, és ami a legfontosabb, nem is akar így kinézni.

Fotó: Dan MacMedan/WireImage

Sikeres pályát tudhat magáénak, hat alkalommal jelölték Oscar-díjra, A felolvasóban a legjobb női alakításért kapta meg az aranyszobrot. Négyszeres Golden Globe-díjas.

Ismert filmjei még az Igazából szerelem, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Én, Pán Péter, Steve Jobs, A felolvasó.

Háromszor ment férjhez. Első férje Jim Threapleton rendező, egy lányuk született, majd Sam Mendes rendezőhöz ment hozzá. Harmadik férjével, Ned Rocknrollal igazán különleges körülmények között ismerkedtek meg: Ned a nyaralójában vacsorázott a rokonságával, amikor a ház kigyulladt és Kate mentette ki leendő férje édesanyját az épületből. Haza már együtt utaztak.

 

Mai nap hírei

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu4 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu5 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu5 órája

Az Egyesült Államok a Xiaomit is feketelistára juttatta

gsmring.hu6 órája

Orbán: 2022 január elsejétől személyi jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

444.hu8 órája

Ints búcsút a szemüveg bepárásodásának!

szimpatika.hu10 órája

Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról

joy.hu11 órája

Kikapott a Real Madrid, döntős a Bilbao

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája