Deutsch Tamás: Magyarországon az emberek örömmel túlóráznak

Startlap - Startlap
'Ez természetes.'

Szívesen és örömmel túlóráznak az emberek Magyarországon – mondta Deutsch Tamás az RTL Klub Híradójának azzal kapcsolatban, hogy március elsejétől változnak a köztisztviselőkre vonatkozó szabályok.

Ne csináljunk már úgy, mintha Magyarországon ez nem lenne teljesen természetes dolog, hogy az emberek örömmel dolgoznak ott, ahol dolgoznak. És lehet, hogy 8:15-re kellene hivatalosan beérniük, de már 7:50-re bent vannak és lehet, hogy 16:45-kor elmehetnének, de ha van elvégzendő munkájuk, akkor 17:30-kor, sőt 18:15-kor is ott vannak még a munkahelyükön.

A központi hivatalok tisztviselőinek márciustól 8 helyett 9 órát kell dolgozniuk és munkaidejükből kikerült az ebédszünet, valamint csökkent az alapszabadságuk, ezért sztrájkot helyeztek kilátásba.

 

A fideszes EP-képviselő elmondta, hogy a dolgozók 30 százalékos, visszamenőleg érvényesülő fizetésemelést kapnak, amit “hátrányos intézkedésnek nem lehet tekinteni. Indokolt volt, megérdemlik, helyes, jó intézkedés volt.”

“Talán nem áll messze a helyes valóságérzékeléstől, ha valaki az EP-választás és ennek a munkabeszüntetésnek a készülődése közötti összefüggéseket véli felfedezni.”

 

 
 
Képes kapcsolódó
Balra igazított
Posztok:
Kiemelt Hírek # Sorra mondanak fel a tolnai rendőrök, hogy biztonsági őrök lehessenek
Hír-szem # Végre 400 órát túlórázhatunk! – kormányplakátokat ragasztott át a DK
Kiemelt Hírek # Életbe lépett a kormányzati tisztviselők rabszolgatörvénye
TörlésSzerkesztés

Ez is érdekelhet

képcím

Lesújtó üzenetet küldött Moszkva Európának a...

képcím

Deutsch Tamás 24 éves unokaöccse alig kezdett el dolgozni, máris...

képcím

Publicus: bezuhant a Fidesz támogatottsága